Xic

Perdido Xic

perdido
Clase
Perro
Nombre:
Xic
Se perdió el
31-3-2012
Sexo
Macho 
Edad
5 años y 11 meses  
fecha de nacimiento
3/2012 
Raza
 
Tamaño
Grande 
Localidad
 
ID
433 
Descripción
estan buscant al XIC
I els propietaris ens diuen:
Amics,

Disculpeu-nos si us tornem a demanar la col·laboració per trobar el nostre estimat XIC, el gos que es va extraviar el passat 30 de gener a Ullastret (Girona).

Durant aquest 2 mesos l’hem buscat a contrarellotge, hem activat de manera incansable tots els recursos que disposem per localitzar-lo, hem enganxat centenars de cartells i hem rebut dotzenes de trucades de la bona gent que creien haver-lo vist, i mai era ell.

El trobem a faltar, estem intranquils i el busquem i el seguirem buscant encara que hagin passat tants de dies. No ens resignem a haver-lo perdut. I US NECESSITEM.

Com que ara tenim més hores de llum i vénen dies de descans i de desplaçaments per Setmana Santa, us volem demanar que continueu vigilant amb nosaltres, que intensifiqueu la observació en els llocs per on transiteu aquests dies per si algú se l’ha quedat i que, entre tots, no el deixem sol o abandonat a la seva sort.

Us recordem que en XIC (creuat de “setter” i “gran danès”) és força espectacular (quan es posa dret medeix cap a 1,70 mts.), amb un cos molt robust, té un cap de mida considerable amb una taqueta marró damunt de cada cella i grans orelles caigudes. La cua és prima. Pel curt negre i brillant, pit blanquejat, les potes de color crema i els peus molt potents. Molta potència física per a un gos molt carinyós, tendre i que sempre busca afecte.

No s’han inventat prou paraules que agraeixin com voldríem la vostra ajuda. Potser la millor manera sigui dir-vos, “MOLTES GRÀCIES DE PART D’EN XIC” i de tots nosaltres. Si entre tots el trobem, ho comunicarem immediatament. Gràcies.

Rosa M, Ferran i Enric
telèf. 626323918 687862484 687862483

PDF

Contactar por Xic

Solicitud de contacto para Xic

Ingrese el contenido de la imagen