Publicaciones

Mostrant del 1 al 6 d'un total de 248

 • Nous espais per a la protectora

  Nous espais per a la protectora

  20-01-19

  Gràcies a les aportacions del teaming, quotes de socis, apadrinaments, donatius ... ha estat possible crear nous espais per els nostres gossos, per que puguin gaudir d'un lloc on còrrer i prendre el sol.

  Tot i que cada matí i cada tarda surten a passejar, la resta del dia la passan dins una gàbi

  en la categoría General

 • Calendari 2019

  Calendari 2019

  15-01-19

  T'agrada el nostre calendari per aquest any 2019?. Tens un link per descarregar-te'l, i podràs tenir-lo a casa amb cada un dels nostres gossos en adopció en cada mes de l'any. Amb el desig de que tots trobin la seva familia.
  //adamprotectora.org//userfiles/file/calendari adam 2019.pdf

  en la categoría General

 • FELIÇ 2019

  FELIÇ 2019

  30-12-18

  Un molt bon i feliç any 2019, i amb el desitg de que aquest any sí, tots els nostres gossos trobaran la familia disposada a estimar-los tan com ells es mereixen.

  en la categoría General

 • Festa canina

  Festa canina

  28-10-18

  El proper 11 de novembre us esperem a la plaça dels Països Catalans. El motiu principal és la desfilada dels nostres gossos en adopció, però tindrem també la paradeta de Compran't els ajudes, una tómbola, concurs caní amb un petit obsequi en el moment de la inscripció i xocolata calenta.

  Comptare

  en la categoría General

 • Sessió de quiropràxia.

  Sessió de quiropràxia.

  17-06-18

  Hem tingut la visita de Virgínie Charpentier i Tobias A. Goncharoff, quiropràctics energètics, acompanyats dels seus alumnes, que com en anterior ocasió, ens han fet el regal de practicar la quiropràxia per el desbloqueig i pors dels nostres gossos.

  en la categoría General

 • Educació bàsica canina

  Educació bàsica canina

  27-05-18

  Un any més, el nostre col·laborador i educador Toni Fernández, ha impartit per als nous voluntaris un curs d'educació bàsica canina de com treure els nostres gossos de les gàbies i fer el passeig. Ha estat un primer pas per anar ampliant amb nous coneixements.

Página 1 de 42 ¬