Foto 1 de 5   |

TRO

Adopción de TRO

En el cielo

 ¡Adoptado! el 4-10-2008 por Tomas
 • Nombre: TRO
 • Clase Perro
 • Desde 9-4-2007
 • Sexo Macho 
 • Edad 8 años y 6 meses 
 • Fecha de nacimiento 1/2012 
 • Raza mescla 
 • Tamaño Mediano 
 • Peso 16 kgs. 
 • Localidad El Masnou 
 • ID 82 

Salud

Buena 

Descripción

Queremos que los últimos años de su vida los viva en compañía, fuera de una jaula, y de ser acogido, la asociación se hará cargo de sus gastos de veterinario, así como medicación si la precisa.
No es de "marca", pero es precioso. A pesar de su edad, tiene una vitalidad envidiable, y unas ganas de caricias inagotables.
Le encanta jugar.
Será dado en acogida a quien sepa quererle, i la asociación se hará de sus gastos sanitarios cuando sean necesarios.


Contactar por TRO

Solicitud de contacto para TRO

Ingrese el contenido de la imagen

comentarios

 1. por: OLGA - 22-09-2007
  1  

  Pobre Tro!

  Tro es un perro mayor pero con mucha vitalidad, no es especialmente cariñoso pero le gusta que le acaricien y le mimen, no da ningún problema y pasea sin tirar, pero pronto vendra el invierno y no es justo que lo pase en una jaula, por eso seria estupendo que alguien, ese alguien especial que esta en algún lugar, pudiera tenerlo en acogida.
 2. por: Pol - 28-10-2007
  2  
  ay tronillo, que farem amb tu!!! en tro es un gos especial. La seva personalitat a mi em recorda molt a al vagabundo de la famosa pelicula. Un tipus dur, que las ha passat canutes però que ha aprés a sobreviure, i que l'envolta un aire de misterós que et fa pensar d'acostar-t'hi. Però quan has traspasat la coirasa defensiva fruit de la injustícia humana, apareix un gos noble, amb ganes de que li facin cas, però sense que l'agobiïn ni agobiar ell.

  No us ho penseu. Si voleu assumir la part que a tots ens toca de responsabilitat en vers a aquests animals, adopteu-lo. No se si las bonas accions et porten al cel, però podem assegurar-vos que adoptant un gos fareu la vostra vida una mica més feliç. I això, avui en dia, és molt complicat d'aconseguir.

 3. por: Irene - 06-12-2007
  1  

  El Tro cada dia més carinyós

  He descobert que al Tro li encanten els nens. Sempre juga amb els meus fills, però avui s'ha estirat al terra xq li toquèssin la panxeta, estava per menjar-se'l!
  Ana
 4. por: Marta - 06-10-2008
  2  

  Moltes gràcies

  M'han saltat les llàgrimes al saber que el Tro te per fi una casa. Tothom se l'estima tant però molts el feien passant els seus ultims dies a les gàbies de la protectora.

  Estic massa lluny del Masnou com per poder continuar donant passejades als gossos de la protectora però os segueixo amb la página. He d'admetre que aguanto la respiració per por de veure novetats a l'apartat "al cel". Però la noticia del Tro, pensar que per fi estar domint dins una casa es una alegria que no em podia guardar. Estic contentissima per ell.

  Moltes gràcies al Tomàs, de tot cor, per haver fet possible el somni de tots nosaltres. Se'n porta una meravella d'amic que de ben segur se l'estimarà i li sabrà agraïr cada dia que l'hagi fet un lloc a casa seva. Tomàs ja se que ho faràs però, si us plau, CUIDA'L MOLT! I moltissimes gràcies a tothom de la protectora, es admirable, no te preu el temps i l'esforç que hi dediqueu. Sou un grup de persones úniques i magnifiques.

  Una abraçada