ABEL

ABEL 0000-00-00 No ha pogut ser
Tú també has marxat cap aquell cel on ja hi tenim uns quants amics i segur que t'hauran rebut amb tota l'estimació que tú has merescut des de el primer dia que et vam conèixer.
Vam estar contents quan van aparèixer els teus amos. Es després que vam comprendre qiue malgrat tot, estaves millor amb nosaltres, que sorties, jugaves i sobre tot, t'estimavem.
Et vam poder recuperar quan vam veure el teu estat, hem intentat amb ajut dels veterinaris que milloresis, inclús la intervenció quirúrgica es va poder calificar d'èxit, però ... la mort se t'ha emportat.
Abel, carinyo, descansa amb pau que nosaltres no t'oblidarem.

comentarios

 1. por: Carme - 21-05-2008
  1  

  Abel

  Has estat un gos estimat, no pels teus amos que no et mereixien, però si per tots nosaltres i crec que tu ho vas saber rebre.
  Abel, per sempre formaràs part d'aquesta gran familia que és la protectora.
  Descansa ja tranquil.
 2. por: SANDRA - 22-05-2008
  2  

  Abel

  La veritat es que ahir encara no em feia a la idea peró avui fins i tot el cel esta trist i també plora com nosaltres, tots els que t'estimem.
  Et trobarem molt a faltar Abel.
 3. por: EVA I CARLES - 22-05-2008
  1  

  Abel

  Eres una luz que nos ha marcado un antes y un después, ahora sabemos que no siempres la primera impresión es la mejor, y tu propietaria no era lo mejor para tí. Una imagen me queda de tí, corriendo con la Samba por la riera y jugando con los palos y pelotas que os tiraba, fue una etapa muy feliz que disfrute contigo y me queda un gran recuerdo. Siempre me acordaré de tu profunda mirada.
 4. por: OLGA - 08-06-2008
  2  

  Fins sempre Abel!!

  Fins ara no he pogut despedirme, ja saps el que en costan les despedidas, pero crec que ara ja puc dir-te adeu, has estat un bon gos, pacient i obedient unes qualitats que els teus amos no van saber apreciar, pero nosaltres si, i es per aixo que ara et trobem a faltar, ja se que ja no estas amb nosaltres pero segur que estiguis on estiguis ara ets feliç...
  Fins sempre Abel!!