Teo

Teo 2011-05-28 El nostre Petit Príncep, ja juga en el cel, rodejat de tans amiguets.
Dissabte va marxar el petit Teo.
Ha estat molt estimat, molt ben atès i fet un príncep de veritat.
Ningú donava cinc cèntims per ell quan va arribar, i gràcies al Jordi, la Maria del Mar i la Irene, va fer una revifada que li ha permès viure rodejat d'estimació.
Et recordaré passejant per Masnou amb els teus pèls estarrufats, paset a paset.
Adeu supervivent.
Adeu Petit Príncep.
Adeu Teo.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 01-06-2011
  1  

  PRINCEP DELS PRINCEPS!!

  Bonic meu, m'ha sabut molt de greu per que jo vaig ser una de les primeres voluntàries que et vaig tenir a les meves mans, pobret com tremolaves, ja estaves malament, però va venir els teus adoptants, que han fet tot i mes del que han pogut i et vas aixerir i molt i la teva cueta quasi sense pel, es va tornar amb una gran mata, que eres l'admiració de tothom.

  Es veritat que feies passets petits, però estaves content i sobretot molt estimat, has viscut tot aquest temps amb persones que de veritat saben el que es cuidar a un animalet de companyia, ells son un gran exemple a seguir, t'han portat entre cotons i has estat un dels gossets mes estimats.

  Teo, carinyo, se que t'emportes tot el bo que aquesta parella t'han donat i creu-me que ara sentiran un gran buit, d'això n'estic completament segura, fins i jo el sento, sent tant lluny de tu, però sempre m'has inspirat molta tendressa i per això no et dic adeu Teo, et dic fins d'aqui a un temps, per que tinc la seguretat de que tot no acaba aqui i que ens trobarem tots, els humans amb les nostres mascotes i aleshores tot serà bo, meravellos, sense dolors, sense patiment.

  Un petó molt fort per a tu i fes de portaveu a tots i totes els animalons que et trobaràs dient-lis que no ens oblidem de cap dels que s'han avançat al camí que tard o d'hora tots farem.

  Ah! la Lexi, tambè t'envia una forta llepadeta, per que encara que no us hagueu vist, ha sentit parlar molt de tu.

 2. por: MAR I JORDI - 02-06-2011
  2  

  nuestro querido Teo

  Siento que haya tenido que ser Carme la primera en daros la noticia, pero mejor por que ella se expresa de maravilla y yo no puedo escribir sin ponerme a llorar.Este escrito puede durar horas entre lloros , pero bueno el bien lo valia y es normal que le echemos en falta .Aunque ya sabíamos que faltaba poco , pero cuando llega la hora siempre es un gran palo .Solo queda pensar lo de siempre que ha estado muy cuidadito y muy querido.
  Siempre te recordaremos y te llevaremos en el corazón .Seguro que ahora podrás correr y tus ojos lo verán todo perfectamente.Un beso muy grande y gracias por habernos elegido en este ultimo trecho de tu vida.
 3. por: Margarita - 06-06-2011
  1  

  PETIT TEO

  Sempre es molt dificil escriure en aquest apartat de la nostre pàgina, però ens queda el consol de que tot el temps en que has estat amb els teus estimats Mº del Mar, Jordi i Irene ha sigut de total felicitat i tranquilitat per a tu. Ens consola saber que en aquests moment ja estàs amb els nostres estimats i sempre recordats amics. Un record imperdurable.