Rem

Rem 2010-04-12 Rem cariño, te hemos tenido pocos dias con nosotros, y te hemos dado todo el cariño y las caricias que de seguro hacía años no tenías.
No era malformación lo que tenías, si no las cuatro patas fracturadas desde ni se sabe cuando, y si bien ahora sufrías dolor, es mucho lo que habrás padecido.
No era vida lo que tenías por delante, solo sufrimiento, y ya has tenido más del que nunca te has merecido.
Como decía un compañero, busca la sección ADAM en ese cielo vuestro y salta y corre y ladra y juega con los que allà ya tenemos y sé feliz.
Te hemos tenido poco tiempo es cierto, pero el suficiente para no olvidarte y desear lo mejor para ti.
(Y de paso, lo peor para los que han sido tus dueños, que solo merecen desprecio)

comentarios

 1. por: Carme - 12-04-2010
  1  

  Jo vull anar-hi!

  Jo vull anar a aquest cel on esteu vosaltres, per que segur que també hi trobarem la gent que s'estima els animals.
  Adeu Rem, tant de bò haguesim pogut fer més per tu!
 2. por: Pol - 12-04-2010
  2  
  arreveure Rem. només he pogut passar un dia amb tu, però ha estat prou per veure que rebosaves bondat per tots els poros del teu cos. Ja no intentaré mai més entendre el que has hagut de viure, ni tan sols diré més aquella frase de "no entenc com pot ser que....", perquè ara ja ho sé. només una raça en aquest món és capaç de fer el que t'han fet a tu, a un èsser al que només calia mirar als ulls per saber que mai faria res de dolent, i seguir vivint tant tranquilament. et juro Rem, que un dia us venjaré. no puc canviar la meva raça, però si puc posar el meu granet de sorra junt amb totes les companyes i companys que treballem altruistament per aconseguir dignificar, encara que només sigui una mica, l'existència de tots aquells que ens heu patit. i arribarà el dia en que n'enganxaré un en acció, i pagarà per tots vosaltres. t'ho juro.

  ara disfruta Rem, t'ho has guanyat. mai oblidaré la passejada que vem fer mig caminant mig als meus braços. dona-los-hi una llepadeta de part meva.
 3. por: Carme B. - 12-04-2010
  1  
  Rem, carinyo, allà on estiguis, tant de bo puguis descansar i hagis deixat de patir. T'envio una abraçada molt forta. Des d'aquí demano que cada vegada més la compassió i l'amor s'estengui pel cor de les persones més dures, insensibles i cruels.
 4. por: Marta - 12-04-2010
  2  

  ostres

  ai no sé què dir,aquest matí li deia a la monica,l'he sentit bordar,a més també ha fet cacones,jolines,quina pena,em feia molta peneta pobret i sempre penso en la mala persona que el va deixar abandonat,fffffffffff,quina rabiaaaaaaaaaaaa,COLLONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
 5. por: Montserrat Aguilera - 13-04-2010
  1  

  Per a REM:

  Quatre potes trencades
  Quatre crits en silenci de dolor
  Quasi ningú t’ha ajudat
  I finalment has marxat

  Dos dies a la prote
  Has tingut el nostre suport
  I ara t’envien el nostre condol

  Cada cop que un dels nostres s’en va
  Es queda una buidor
  Que no es pot explicar
  Un mal al cor que no es pot aguant
  Pensant en aquesta barbaritat

  El dissabte em vas robar el cor
  Remenant la cua cada cop que t’acaronaba
  I ara em queda el record
  D’un esser que només demanava amor

  Espero que poguis aconsseguir
  Tot el que aquí no vas tenir.

  T’estimo Rem!!.
 6. por: Margarita - 13-04-2010
  2  

  voldria ser una bruixa

  i enviar el més terrible dels maleficis a qui es capaç d'inflingit tant dolor a un esser noble i entregat. Es una gran putada no poder posar cara i nom a qui tots dessitjem el pitjor en aquesta vida.
  Adeu Rem, vull que sàpigues que has sigut un dels pocs que ens ha entristit tant amb tant pocs temps d'estar entre nosaltres. En aquests moments de segur que les llàgrimes que tots tenim als ulls son de tristor i també per saber que per fi descanses. M'agradaria veure't amb el Bayron, el Sas, la Tana, la Vilma, el Larry, la Pulgui, el Vieji, el Chamaquito i tants i tants com et donen la benvinguda en el vostre cel. Per sempre seràs recordat.
 7. por: Dani i Blanca - 15-04-2010
  1  

  REEM

  Hola rem espero que on estigis ara en cel dels gossos sigis molt feliç que es el que perfi et toka.I que els que tagin fet pasa tota ida am aqet dolo u pagin


  ADEUU petonss
 8. por: MARIA JOSE - 27-04-2010
  2  
  He tardado días en escribirte porque no me salen las palabras.
  En todos estos años que he ido a pasearos hay muchos perritos que me han robado el corazón,muchos,muchísimos pero TU....en solo un día con tú mirada me has hecho sentir cosas que no sé explicarlas,una mezcla de pena y odio.pena por saber lo que has sufrido y odio por la salvajada que has tenido que aguantar.
  Ahora que estás en el cielo de los animales serás muy feliz y estarás acompañado de seres que valen muchísimo,que te querrán y te cuidaran como TU te mereces.
  Algún día nos encontraremos allí y daremos ese paseo largo que nos quedó pendiente.