Kenya

Kenya 2010-12-08 La Kènya ja no hi és.
Així m'ho va dir l'Anna en un correu.
S'estava a casa de l'Anna esperant una adopció.
La vam conèixer, en fotos i a la desfilada.
I ara ja no hi és.
Kènya, a través de l'Anna he pogut saber que el teu començament en la vida va estar ben dolent, però has tingut la sort de trobar a l'Anna i en Jordi, i has pogur comprovar que també hi han persones bones, i vas poder estimar i ser estimada, i en definitiva això és el que ha de quedar.
Kènya, te n'has anat molt jove, massa, però en aquell cel vostre (i espero que nostre) no hi han edats, i sí espero que més amor que en la terra.
Adeu Kènya.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 11-12-2010
  1  

  KENYA CARINYO!!

  Et vaig veure a la desfilada i em va fer molta ilussió de que et trobessis tant be, per això em faig càrrec de lo trista que està l'Anna, però jo personalment crec que ha fet tot el possible per que estessis be i així ens manifesta en el seu escrit tant sentit.

  Es dur perdre un esser estimat, tant i com ha estat la Kenya, però ella al cel dels gossos s'emporta tota l'estima i carinyo que li heu donat i a vosaltres us ha de quedar el cònsol de que mentre va estar amb vosaltres va gaudir d'una bona vida i va ser estimada, cuidada i mimada.

  Sempre em ve una frase al cap que crec que es molt addient en aquests durs moments: No t'entristeixes pels comiats, son la preparació pels retrobaments, per que es segur, que tant amics, com familiars, com animals de companyia, ens retrobarem al cap d'uns insants o ....... de tot un cicle vital!!!!.

  Gràcies a l'Anna que li ha donat la millor época de la seva vida a Kenya.

  Petons per tots, adeu petita fins sempre!!
 2. por: OLGA - 12-12-2010
  2  

  Fins sempre Kenya!!

  Realment es una noticia molt triste i sobre tot per vosaltres...
  L'unic consol es que heu fet tot el que es podia fer i la Kenya segur que ho sap.. sempre es molt trist quan algú que estimes marxa pero encare es mes trist quan es jove, pero algú un dia en va dir que tothom ve al món per algun motiu i segur que la Kenya ja havia fet el que tenia que fer i per aixo a marxat...
  Molts anims per vosaltres i desitjo que la Kenya sigui molt i molt feliç alla on estigui...
 3. por: ANNI - 17-12-2010
  1  
  Estic realment emocionada despres de llegir la teva carta, he plorat com vaig plorar per les meves gosses estimades. Compreng com os sentiu i sap greu no poguer fer re per mitigar el vostre dolor. Crec que,com tu dius, Anna, has tingut la sort de coneixer-la i d'aprendre d'ella, està clar que era la teva misió, donar a la Kenya el que es merexia, una llar i molta felicitat.
  En les condicions que ella estava hi han molts desgraciadament, i tots ens estan esperant.
  Petons i anims.