Can

Can 2015-01-28 El nostre Can ens ha deixat.
Segur que ha trobat tot els companys que han passat davant seu, i mai més es trobarà sòl.
La nostra voluntària, la Marta, l'ha tingut a casa seva, i no s'ha limitat a tenir-lo, si no que ha estat pendent d'ell en tot moment, per fer-ne el control l'ha portat al veterinari un munt de vegades, se n'ha preocupat, i sobre tot, se l'ha estimat.
I el nostres veterinaris, en Jaume, la Marta, la Lali, han estat pendents d'ell, han fet les consultes que han cregut necessàries a altres colegues, no l'han deixat ni un moment.
Però el nostre Can ahir va marxar.
Tenim totes les sospites de que el pobre Can no va tenir una vida d'afectes, (i tant de bó ens equivoquesim)però malgrat tot, el temps que ha viscut entre nosaltres, els dies que ha estat a casa de diferentes voluntaris, i el temps passat amb la Marta, segurament ha rebut més carinyo del que havia rebut en tota la seva vida.
En sap greu Can que no hagis tingut oportunitat de continuar rebent tot el que se't debia i que t'haguesim donat amb molt de gust i ganes.
El Can ha marxat, però per sempre quedarà entre nosaltres i el seu record segur que no s'esborra.
Adeu Can, com diu la Marta, Vola!!!

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 02-02-2015
  1  

  ADEU CARINYO!!

  Cada cop que rebo una notícia com aquesta, em poso triste. Es un cop fort i mes tenint en compte que pobret potser no va tenir una bona vida, però el que sí que es veritat es que s'ha emportat tot l'afecte de nosaltres i sobretot el de la Marta que ha tingut força cura d'ell.

  Sigues feliç allà on tots els que ha passat davant teu, segur que et reben amb remenades de cua.

  Un petó!