Me'n vaig a ses illes

16-1-2009 - Nota sobre Bébe

Hola soc la Bebe, fa molt temps que no vos escric però això no vol dir que vos hagi oblidat. Vull comunicar-vos que marxo amb els meus papis a viure a Mallorca. Anem a viure a Can Picafort un poble costé i viuré davant de la platja. La meva mami té una panxa molt grossa jo penso que dintre hi ha un petitó, ja tinc ganes de veure'l i poder jugar amb ell i sobre tot cuidar-lo... Vos seguiré contant cosetes però ja des de Mallorca. Vos envio molts petons i de nou moltes gràcies. Bebe.

comentarios

 1. por: Carme - 16-01-2009
  1  

  I jo que me'n al·legro.

  Moltes gràcies per les noticies.
  Ja ens explicaràs com et va per Mallorca, pel que expliques, sembla que hi estareu molt bé.
  Ves en compte amb les onades, recorda que tu ets petiteta i sobre tot i això no té res a veure amb la teva mida, ets una cucada de gosseta.
  Felicita els papis per aquest petitó que està a punt de nèixer i de qui t'has de fer molt i molt amiguet o amigueta.
  Ens agrada molt saber de vosaltres, i saps el que m'agrada molt? l'accent de la Xisca i la manera com escriu, així, tan mallorquí.
  Com que ara ja no existeixen les distàncies, el fet d'anar-te'n a Mallorca, no treu que ens vagis explicant coses, ja saps que a nosaltres ens agrada moltíssim rebre notícies de la Dora, ara Bèbe.
  Us desitjo a tots que el canvi sigui molt bo, us felicito per la bona noticia, i ja sabeu que aquí quedem, esperant saber de vosaltres.
  Un petó mida XXXL


 2. por: OLGA - 18-01-2009
  2  
  Amb lo petitona que ets i la sort que has tingut, m'alegro molt que tot et vagi tan bé i pensa que tens molta sort de poguer anar a les illes ja que no tothom pot gaudir de un paisatje tan maco...
  Sobre tot portat molt be amb el petito que ara neixara ja que el tens que cuidar molt eh..
  Molts petons i continua enviant noticies i fotos teves.
  Cuidat molt!

Listado de seguimientos