la molt simpàtica Bébe

3-6-2009 - Nota sobre Bébe

Hola des de Mallorca, ja porto uns mesos en aquesta illa i m'agrada molt... vivim en un 1er pis i és de lo més fàcil baixar a passejar. Aquest barri és de lo més tranquil i estic davant de la platja, anem pel passeig i com m'agrada anar a la sorra però l'aigua encara està una mica freda. Tinc uns veïns de lo més guay, m'estimen molt entro a casa seva i sempre em donen alguna xuxe... això sense que sa meva mami ho veigi.. Vos enviaré fotos i veureu lo bonica que estic, aquest divendres he d'anar a la perruqueria perquè tinc molta calor amb aquest pel... que guapa em deixaran !!!!

comentarios

 1. por: Carme - 03-06-2009
  1  

  Ets una presumida

  I es clar que si, que per això ets tan reguapa i bufona.
  Ara ja comença a fer calor, i espero que alguna mulladeta a la platja si que faràs, veuràs com n'és de divertit jugar amb les onades que sembla que t'empaitin.
  Com has d'anar a la perruqueria, on encara et deixaran més guapa, els hi dius als papis que et facin fotos(tot i que potser no cal ni que els diguis, per que segur ja pensaven fer-ho) i ens les envieu per poder veure't.
  Ja has probat les ensaimades? De fet no se n'ha de menjar per lo de les càries, però estan tan bones ...
  Moltes caricies per tu i una abraçada per els teus papis que tant t'estimen.
 2. por: Montserrat Aguilera - 03-06-2009
  2  

  SA ESLOTA DE SES ILLES, QUE GUAPETONA!!

  Es una monada de gosseta, jo et vaig arrivar a conèixer-t'he, però ja veig que has fet molta sort, però molta, amb els teus papis que t'estimen tant i que et porten per la bonica platja de Mallorca ah!!, les aigues tan bones i tota l'illa preciosa, com tu, segueix gaudint del paissatge, de la sorra, de les ones i per damunt de tot, estima a la teva família per que ells tambè t'estimen!!.

  GUAU PETITA!!
 3. por: ANNI - 07-06-2009
  1  
  Segueixes igual de guapa i petitona, ets un "cariñito". Així ja no viatges tant amb avió? tant emocionant que és, no? M'al.legra molt que tinguis bons veïns i que tinguis la platja tan aprop, aviat a banyar-se!!! i reboçar-se a la sorra com una croqueteta, jaja.
  Una llepadeta ben forta i fins aviat.

Listado de seguimientos