Els amics d'en Dark (I)

6-6-2009 - Nota sobre DARK

Foto 1 de 5     |  

DARK
En Jacko (em sembla)  
Uoles!
Com esteu?
aquí com sempre, molt bé!

Hem pensat en deixar-vos unes quantes fotos d'en Dark i els seus amics, que encara no us els hem presentat.

Avui, us pengem les dels col·legues de passeig dels matins, alguns, una mica especials, jejeje! Xo són els seus amics, que hi farem... :D

Quan ell arriba tots el segueixen amunt i avall... No m'ho haguès immaginat mai que aquesta classe d'amics li agafarien tant de carinyo! Però no em sorpren res ja d'ell! :D

Apa! Fins la pròxima!
1 abraçada!

Dark&Maria


comentarios

 1. por: Margarita - 06-06-2009
  1  

  GUAPO!!!!!!!

  Però que reguapo estàs Dark, tant petitó al marxar amb la Maria i tant magnífic ara. M'agradan molt els teus amics de "correrias". Sigues bo i obedient i demostra sempre el teu carinyo per la teva mastressa que tant t'estima. Un gran petonàs per tots dos.
 2. por: Lydia - 06-06-2009
  2  
  Quina il·lusió rebre noticies d'en Dark!

  Com a canviat i qe gran s'ha fet i quins amics d'allò més diferents q ha fet xDD
  Una abraçada molt forta pe'l Dark i la Maria 3. por: ANNI - 07-06-2009
  1  
  Ostres, quins amics més petitons q tens!!! aixó vol dir que tú tens una gran personalitat i per aixó et segueixen i s'ho passen bé amb tú. Estàs guapíssim, es nota que et cuiden bé, tens un pel brillant i una silueta que molts voldrien, jeje.Una abraçada per tú i per la teva millor amiga, María.
 4. por: Carme - 07-06-2009
  2  

  vaja, vaja!

  Doncs si que te'ls busques petitets els amics, si. Inclús en Blackie ja té una bona mida, però es com allò que diuen, preu per preu, sabates groses, i tu ho deus aplicar als amics: amic, per amic, que sigui gran.
  Estàs preciòs Dark, tens una negror de pèl que enamora.
  Es fàcil donar-se compte pel que expliques, que vius feliç i content, amb aquesta colla d'amics, que a sobre, aquests son els dels matins, vol dir que a la tarda ens tens uns altres.
  M'agrada molt saber de tu, així que com ja vam quedar que a tu l'ordinador no se't dona massa bé, la Maria que escrigui el que li vagis dictant, i així ens anirem enterant de les teves experiències.
  Un petó molt i molt gran per tots dos.
 5. por: Montserrat Aguilera - 08-06-2009
  1  

  PRECIÓS DARK!!!

  Uoooolaaaaa!!!

  Que bonic que estàs Dark, jo afotunadament per a tu no et vaig conèixer a la prote, però he seguit els teus pasos desde la web i mareta meua!!! quin canvi!!!!, ets super guapetón i es nota que t'estimen i et cuiden.

  Es molt grafiticant rebre notícies tan bones com aquestes dels nostres "nens i nenes".

  Petons!!

Listado de seguimientos