Noia

26-11-2008 - Nota sobre Noia

Hola, soc l'Antònia i sí, estem molt contents de tenir a la Noia a casa. Quan la vam veure per primera vegada ens va semblar molt gran, ja que el gosset que haviem tingut abans (que és va morir de vellet) era molt més petit, però tot i així, estem contents de tenir-la, ja que és una gossa molt bona neta i molt afectuosa, també molt juganera de vegades és passa estonetes jugant i corrent amb el meu fill de 26 anys. Crec que hem fet bé en adoptar-la. Si us agraden els animals, especialment els gossos i teniu un lloc per a ells a casa,us recomano que n'ha adpteu ún, son molt agraïts.

Salutacions.


PD Sento això del Byron, m'ha fet molta pena, el vam veure un moment quan vam anar a la Protectora el dia que ens vam emportar la Noia

comentarios

 1. por: OLGA - 26-11-2008
  1  
  Crec que heu fet una gran sort adoptan la Noia, com molt be dius es molt carinyosa i es fa estimar, jo també estic molt contenta de que estigui tan bé a casa teva, segur que ella sempre os l'agraira.
  Una abraçada per tots i en especial a la Noieta maca...
 2. por: Carme - 26-11-2008
  2  
  Moltes gràcies per donar-nos notícies de la Noia. Estic contenta per vosaltres, que malgrat que en el primer moment us va semblar gran de mida us la vareu emporta, i ara esteu contents veient com n'es de carinyosa.
  I molt contenta per la Noia, que necessitava tenir una casa i una familia on poder donar tota aquesta dolçor que ella té.
  Les vostres paraules d'ànim siginifiquen molt per tots nosaltres, i per tant, us les agraïm molt sincerament.
  Una abraçada per tots.
 3. por: Raquel - 27-11-2008
  1  
  Me alegro mucho de que Noia se encuentre en una casa donde se la quiera tanto y donde ella pueda dar todo ese afecto que tiene.
  Es una perra preciosa, por dentro y por fuera, y se hace querer en seguida. Me alegro que ya tengas un sitio, y una familia donde disfrutar de la vida Noia. Un gran besazo.
 4. por: Margarita - 29-11-2008
  2  
  Hola preciosa, quina sort trobar aquesta familia que sab apreciar el teu encant i la teva dolçor. Segur que ja t'estimen com si portesis tota la vida amb ells. Moltes llapadetes als teus amos i un petó molt gran per a tu.
 5. por: Albert - 01-12-2008
  1  

  Seguirem endavant

  És molt d'agraïr que els nous amos es parlin del nou membre de la família i de com disfruten de la seva companyia, sempre tant noble i desinteressada. Gràcies Antònia, tens una gossa que es va fer estimar molt a la prote!
 6. por: Albert - 08-01-2009
  2  
  Per tota la gent com tu, que esdevenen la familia dels gossos que no han tingut sort a la vida, fins ara, podeu estar segurs que sereu recompensats amb escreix pel nou membre de la familia, amb la seva companyia i carinyo incondicional.

Listado de seguimientos