Ja estem a Sant Boi

1-11-2009 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 14     |  

Bonnie
Camí ral  
Hola,

Hem canviat de casa. Jo no ho sabia, però de cop i volta van venir uns senyors i s'ho van endur tot, i després va venir la Esther amb un altre senyor que duia una furgoneta, i hi vam pujar, els gats també, dins d'unes caixes grans. Quina por! Ara ja estem totes a Sant Boi. El pis és més gran, i a més tenim camp als voltants. Aquí també hi ha un pipican amb gossos per jugar, és genial. Avui hem anat d'excursió i us enviem les fotos. La Katia és una manaire, ja la veureu. De tota manera, jo també exigeixo festes i caricies sempre que cal a les mamas, els poso la pota al damunt i no les deixo aixecar fins que m'han fet un munt de petons...

Una llepada grossa a tots.
Bonnie

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 02-11-2009
  1  

  AAAAALÇAAAAA QUINA GUAPADA!!

  Carai quin canvi mes guai, quina natura, quines oloretes que debeu de sentir, quin gustarroooo!!!, que boniques que esteu les dues, i la Bonnie está preciosa, i juguetona, que maques!!!, seguiu així que amb aquest paissatje la vida us serà mes plàcida, però sobretot amb el carinyo i l'estimació de l'Esther i la Lola.

  Petonets per totes!!.
 2. por: Carme - 03-11-2009
  2  
  Doncs crec que amb el canvi heu sortit guanyant.
  Pis més gran, camp al costat, espai per investigar i conèixer nous amics, arbres ...
  Esteu magnífiques les dos, tot i que la Kàtia amb aquell gest de la pota, si que se la veu una mica posesiva, però segur que no es tracta de res greu, per que us veig molt bones amigues.
  D'aquí poc, veuràs com tu mateixa em diràs que el canvi ha valgut la pena.
  Un petó per totes
 3. por: OLGA - 03-11-2009
  1  
  Hola Bonnie,
  Estic encantada de que estiguis tan bé, la veritat es que no crec que hagues escollit una familia millor per a tu que la que tens, realment en fa molt feliç veurat en aquestes fotos..
  El que dius de la Katia segur que es perque porta mes temps amb la Esther i clar ja se sap que hi han jerarquies pero també veig que sou molt amigues no??
  El canvi de casa es fabulos realment heu guanyat en calitat de vida, m'alegro molt per totes vosaltres ja que podreu sortir mes a passejar i no hi haura tan sorolls de cotxes veritat??
  Bé Bonnie, com t'he dit et felicito per la sort que has tingut i ja saps que m'encantaria torna a veuret, espero que ben aviat pugui anar-hi..
  Un petonet
 4. por: Margarita - 04-11-2009
  2  
  Qui ens habia de dir que la nostre tant espantadissa Bonnie estaria tant rebé. Quina felicitat veure com estàs, passejant, jugant, fent amics i sobre tot....
  TENS UN SOFA!!!!!!!!. Molts petons a totes.
 5. por: SANDRA - 09-11-2009
  1  

  Sandra

  Que maques estan les dues corren pel bosc, i que guapissima i espavilada la Bonnie. Es una gossa molt dolça i tè molta sort d'haver trobat una familia com vosaltres. No sabem com ha sigut el passat de la Bonnie pero el present i el futur sembla que seran molt bons amb vosaltres.
  Moltes Gràcies i molts petons per la Bonnie.

Listado de seguimientos