Us presento la familia

6-1-2010 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 6     |  

Bonnie
Que tranquilets es veuen, oi?  
Veureu, la Esther està una mica disgustada que no parli mai dels gats, ni posi fotos, o sigui que avui us presentaré els meus germanets amb bigotis, que són dos.

La Shane és de color "capuccino" (nata, cafè i xocolata), i té l’ull blau, que només en té un, molt maco, això sí. Va una mica a la seva, com tots els felins, però ens estimem molt, i dormim juntetes, sobretot ara que fa més fred.

En Eon és tot blanc, amb els ulls blaus, i com que és tan bonic té molts fums. ¡Ja ho veureu, ni vol beure del plat de l’aigua! Ell beu de l'aixeta, no vol aigua “xupada”. Es “pijo” i Borjamari total. Ara, que el tenim fregit, perquè entre les tres el deixem sense menjar. ¡Si es creu que podrà amb nosaltres, va servit!

Us deixo amb unes quantes fotos. La Katia m’està ensenyant trucs de gossa caçadora, a ficar-me entre els matolls, a disfressar la meva olor refregant-me amb una olor més forta del camp (endevineu què); a la Esther, quan tornem totes empastifades i perfumades, no li agrada gens. Són així, els humans...

Que us portin moltes coses els Reis!

Una llepada gran i molts saltirons amb remenada de cua,
Bonnie

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 07-01-2010
  1  

  OSTRES QUINA FAMILIA MES GUAY!!

  Que gupetons els gatets, quines cosetes tan maques, alça que les nenes estarán distretes amb aquests bitxejos, però son preciosos.

  Encara que un sigui "pijo", cap problema, segur que es fa estimar.

  Quina gràcies, están preciosos.

  Felicitats, boniques i bonics!!.
 2. por: Carme - 07-01-2010
  2  

  La family al complert!

  Doncs si et dono tota la raó, tant la Shane com Eon, son superguapos, i ja era hora de coneixe'ls.
  De totes maneres, els pijos també tenen su corazoncito, y no está bé que li deixeu el plat net i polit, pobret!
  Lo de les olors, mira no acabo de donar-te la raó. Sí que amb aquesta matèria que us refregueu camufleu la vostra olor de gos, però el canvi em fa arrufar el nas, i clar, la Esther s'enfada per que vol dir bany i feina, i es que als humans aquesta olor tan "meravellosa" no ens fa massa el pès.
  Estàs guapísima Bonnie, i estem molt contents de saber de tu i les teves aventures, amb empastifada o sense.
  Porta't bé amb la Kira, amb la Shane i amb en Eon, que tots plegats formeu una gran familia.
  Uns quans petons a repartir entre tots!
 3. por: SANDRA - 07-01-2010
  1  

  Bonnie i family

  Vaja, vaja .... quina pose Bonnie,estas tota senyorial , estas molt guapa, se't veu molt bè. Veig que estas la mar de acompanyada i no et deus aburrir gens, felicitats per la familia que has trobat i ojala tots tinguessin la teva sort.
  Petonets
 4. por: Esther - 09-01-2010
  2  

  Això de les olors és molt elàstic...

  Sembla que a la Bonnie li molesta molt més la olor del tabac o de la taronja, que als humans ens semblen la mar de bé. Vaja, la del tabac és qüestió d'opinions...

  Per cert, la Bonnie s'empastifa de tant en tant, però la que hi té més tirada segueix sent la Katia.
 5. por: Albert - 11-01-2010
  1  
  Després de lo malament que ho vas i ho vam passar a la prote per la por que tenies, segur que agraeixes com ningú formar part d'una familia amb persones i animalons als qui fer tanta companyia! Fa goig veure't com mai.

Listado de seguimientos