No hi ha qui els entengui!

6-12-2010 - Nota sobre Bonnie

Bonnie
Quina vergonya! Mireu què em fan!  
De debò, eh, crec que l'Argos té raó, els humans tenen unes coses ben estranyes.

No us ho creureu...

L'Esther no vol que vagi a caçar conills!

Però home, com pot ser això? Si jo sóc conillera, el nom mateix ho diu!

Doncs si, l'altre dia sortíem del pipican, de jugar amb en Kim i la seva nova germaneta, l'Asia, i com que tiro tant, l'Esther em va deixar anar per no anar de morros a terra, que no li agrada (curiós, a mi m'encanta, així sento més les olors). El cas és que just en aquell moment va sortir un conill corrents, i jo, què havia de fer? Em vaig ficar per la riera darrera d'ell. Doncs l'Esther, enlloc d'estar contenta, vinga cridar-me perquè tornés! Que Bonnie vine, que si ja és fosc... Uf! Al final vaig haver de tornar, que no callava. Vosaltres ho enteneu?

Ahir també, ens en vam anar per la muntanya, la Katia i jo, pujant per aquí i per allà, i l'Esther vinga cridar-nos, i quan hi anem a veure què volia, va i ens lliga amb la corretja! Ja està bé...

Ho hem parlat amb la Katia i hem decidit que haurem de deixar els conills, que si no l'Esther no ens deixa anar i ens porta sempre lligades, i és un rotllo. Però què va, quan en veiem un no ens en recordem, és més fort que nosaltres...

Molts petons a tots, i saltirons amb remenada de cua.

comentarios

 1. por: Mercè - 06-12-2010
  1  

  pooobreta

  poooobreta Bonnie, ja entenc be el que dius....aquests dues cames son complicadets, però si a sobre et posen flors al cap...això ja passa de taca d'oli !!!!
  A mi la Mercè, quan em pentina, sempre m'amenaça amb fer-me una cua per recollir els pels dels ulls, però per aquí si que no passo !!!, li faig una mirada penetrant i fins ara no s'ha atrevit.
  I això dels conills es una gran injustícia, a mi em passa el mateix, ni conills, ni esquirols, ni gats...ni res
  Aix, quina paciència hem de tenir els quatre potes
  Llepadetes de l'aixelebrat Argos el piteu
 2. por: Carme - 06-12-2010
  2  

  quina colla!

  Ja només cal que l'Argos et doni la raó, per que et quedis convençuda del tot.
  Es que no penseu que els humans som patidors de mena, i clar, tu i la Kàtia sortiu corrent darrera qualsevol cosa petita amb orelles llargues, perdeu la noció del temps, i la vostra humana, en aquest cas de nom Esther, és fa un munt de patir.
  Potser si que som rarets, però el que sí és molt segur, es que us estimem molt, i no volem que us passi res, i triscant per aquestes muntanyes pot passar qualsevol cosa.
  A més, penseu en els pobres conills, com han de còrrer per que no els enxampeu, i com deuen d'arribar de cansats al seu cau. Pobrets!
  Escolta aixó de la guirnalda de flors, de qui ha estat idea? I després diran de tu, aquí et concedeixo uns quants punts. Te'ls has guanyat per la santa paciència que has tingut en anar tan guarnida, i a sobre, van i et fan foto. Apa, per que no quedin dubtes del fet.
  Tot i que també és cert que estàs guapa.
  Tu ves explicant-nos coses, que ens encanta saber de les vostres aventuretes.
  Llepadetes i més llepadetes per la Kàtia i per tu.

 3. por: Montserrat Aguilera - 09-12-2010
  1  

  ALÇA BONNIE, PERÒ QUE ET FAN!!

  Mira que les teves dues cames, també, te guasa la cosa, sembles una jawaiana amb tantes floretes, però ten en compta que ho fan amb tot el carinyo del món, i apart també per fer una mica de broma.

  Estás molt guapa!!.

  Un petó fort per totes i bones festes!.

Listado de seguimientos