Coses per explicar

6-12-2011 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 3     |  

Bonnie
Si no hi ha ulleres, rosegarem ossos...  
Bup, bup! Vull dir, hola a tothom!
Resulta que les mamas han arribat a la conclussió, per moltes coses, que jo devia ser més joveneta del que en principi semblava. Primera, per les dents, i perquè tenia les potasses molt grosses en comparació amb el cos; ara ja se'm veuen més normals, perquè he acabat de créixer. A més a més, sembla que m'estic fent més assenyada, que fins ara era molt cabra boja, sobretot quan sortiem al camp. Vaja, que segurament devia tenir un anyet o encara no quan em vau trobar allà al Masnou.
Encara faig alguna entremaliadura de tant en tant, com ahir, que em vaig menjar les ulleres de la mama Lola. Estaven una mica seques, però com que fan gust de mama m'agraden.
Per desgràcia, també tenim una mala notícia per explicar. Un boig que anava derrapant pels carrers s'ha emportat la nostra amiga Mimi, aquest cap de setmana. Les mamas han plorat molt, nosaltres no sabem què passa i per què no ens vé a rebre com cada matí quan sortim al primer passeig. M'han explicat que ara és allà, amb uns altres gats que també vivien amb la mama Esther, però jo no els he vist mai, no sé qui són, només he vist fotos.
En fi, moltes llepades i carones tristes amb la cua baixa.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 08-12-2011
  1  

  OOOOHHH!!! POBRETA MIMI!!

  Això si que es una notícia triste!!, però no ploreu per que de segur que algun dia ens trobarem tots, la Lexi, ho te molt clar, i us vol enviar un guauuuuu!! de solildaritat en aquests tristos moments. De totes formes, el millor homenatge que li podeu fer a la Mimi es recordar-la però amb al.legria per que de segur que mentre va estar amb vosaltres va gaudir molt.

  Per cert diu la Lexi que esteu molt guapes. Un fort mimitu per totes!!
 2. por: Carme - 09-12-2011
  2  

  Hola a tots

  Que tal Bonnie? Que tal Katia? Que tal tota la resta de la familia?
  Em sap greu aquesta noticia de la Mimi, i comprenc que les mames la plorin, per que quan marxeu un de vosaltres fa mal.
  Ella va viure molt bé, trobant el millor lloc per prendre el sol, tenint-vos per companys, i ja ens tornarem a trobar amb tots els qui hem estimat.
  Així que ets ben joveneta. Doncs mira, millor! I sobre tot m'agrada molt veure tota la evolució que has anat fent fins arribar a ser la magnífica gosseta que ets.
  Has fet sort amb aquesta familia tan xula que tens.
  Us envio abraçades, rascadetes, petonets, guaus i miaus per a tothom.
  Un record carinyós per la Mimi.

Listado de seguimientos