El xandall nou de la Katia

1-1-2012 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 4     |  

Bonnie
El xandall nou  
Bup-bup! Ai, vull dir, hola a tots!

Doncs sí, resulta que la Katia, com que té tan poc pèl, passa fred a l'hivern, i com que va perdre la seva manteta, li han comprat un xandall nou. Li han fet fotos perquè veieu que bé que li queda, sembla un boxador entrenant. A mi no em fa falta, perquè ja tinc un bon abric de pèl dur i espès que em vé de sèrie.

Us volem desitjar a tots molta salut i alegria per al 2012, molt d'amor entre tots els animals (tant si tenen dues com quatre potes), i que els nostres companys d'Adam trobin families que els estimin tant com a nosaltres.

Moltes llepadetes tendres, balls i saltirons i una remenada amb la cua ben alta.

Bonnie

comentarios

 1. por: Carme - 02-01-2012
  1  

  Carai, Kàtia!

  Fas molt de goig amb aquest abric tan xulo i té pinta de que has d'anar-hi molt calentona.
  No sé si has vist que en Falco també va ben abrigat, i és que aixó de ser galgo té aquests inconvenients del fred, però per sort tens unes mames a les que no se'ls hi escapa res.
  I tu Bonnie, que bonica se't veu!
  Feu bondat quan sortiu a passejar, no doneu cap ensurt a les mames ni a ningú, que ho feu passar molt malament.
  Nosaltres també us desitjem un molt bon any 2012, en el que no ens falti la salut i que tinguem alegries, que a tots ens fan força falta.
  El vostres ex companys de la prote, també us desitjan el més bo i millor, i esperen tenir tanta sort com heu tingut vosaltres.
  Petons per a tota la familia, peluts o no peluts.
 2. por: Esther - 02-01-2012
  2  

  On, on?

  No, doncs no he vist la foto d'en Falco. Veus, ell també passa fred, però amb la familia que té no cal patir que li falti el seu abric.

  Per cert, a la Katia n'hi haviem comprat un altre, ben bonic, però li quedava una mica just i no l'abrigava bé. Es igual, així l'altre el tindrà de recanvi. A la Bonnie, si plou molt, li posem el que era de la nostra iaiona Nora, i és una digna hereva.

  Una abraçada forta i espero veure-us a tots ben aviat.
 3. por: Montserrat Aguilera - 03-01-2012
  1  

  VAJA GOIG QUE FAS KATIA!!

  Molt be així estarás abrigadeta. Katia, a mi em passa el mateix, l'altre dia la Montse va obrir la terrassa per fer neteja, i jo vaig començar a tremolar, es clar ja tinc una edat!!, i la Montse em va possar una mantenta i vaig sospirar de tant agust que estava.

  T'entenc Katia, la veritat es que quan arriban aquests freds, no hi ha com tenir unes mames que et cuiden, com les nostres, aixxxx!!, Bonnie, tu també se't veu molt guapa, però com que tens mes pel, potser no notes tant el fred, perdona, però m'havia descuidat de tu i apa que no se't veu ni res a les fotos, igual que el minino o la minina, que guapo/a!!.

  El millor pel 2012 i un guauuuu molt fort!!.
 4. por: Carme - 04-01-2012
  2  

  L'abric de'n Falco

  Vaig veure les seves fotos en el facebook de la Laia, la seva "mestresa".
  L'ha vaig trobar a través del nostre face.
 5. por: Laia i Ruben - 09-01-2012
  1  

  Què guapa que estàs, Katia!

  Hola Katia!
  Et deus pensar que sóc el galgo més "asaborio" de la protectora que encara no t'havia dit res!
  Se't veu molt contenta amb aquest xandal nou! Ara ja he penjat un post amb les meves últimes fotos i podràs veure els abrics que et comentava la Carme... jo també vull unes mànigues com les teves, que em tapin ben bé! Aquests quatre potes, sempre a la moda, i no es fan a la idea del fred que passem tu i jo!
  Reclama que no te'l treguin ni per estar dins de casa i vés amb compte de no arrambar-te tan com jo a les estufes i radiadors!
  Llepadetes per tu i per la Bonnie!
  Falco.

Listado de seguimientos