Una nova malifeta

25-3-2012 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 4     |  

Bonnie
 
Bup, bup a tots!

Res, que no hi ha manera. Mira que intentem fer escapadetes, però no ens deixen. Au, sempre lligades!
L'altre dia, per sort, vam poder fer unes corredisses. Anàvem per la muntanya, i l'Esther ens va deixar anar una miqueta, amb la corretja posada per si un cas. Vam estar una estona ensumant entre els arbres, molt modosetes, perquè es confiés, i quan ja ens tenia altre cop agafades i ens deia com ens portàvem de bé, vam començar a estirar i vam sortir fugint potes ajudeu-me. I no res, cap amunt i cap avall fins que ens va venir de gust de tornar. Però no sé per què s'ho prenen així, si total, sabem perfectament tornar al pipican (és el meeting point)!
En fi, s'ha de tenir molta paciència amb aquestes mamas humanes. Us deixem unes fotos d'avui mateix, perquè veieu que seguim anant a la muntanya, però lligadíssimes.
Per cert, he sentit que parlen de punxar-nos a nosaltres també per allò del mosquit. Uix! A la Katia ja l'han punxat per treure-li sang i diuen que està molt bé de tot arreu. Vaja, que ja està granadeta, però no se li nota, pot passar per nova.
Moltes llepades i remenades de cua.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 26-03-2012
  1  

  AI, AI, AI!!

  Us entenc perfectament amigues, a mi la Montse tambè em fa igual, em deixa una mica i jo, per correr me'n vaig, i a la que no em veu, comença a bramar que quasi es queda afónica, i a mi com que em fa pena pobreta, doncs torno i li faig molt saltirons i remenades de cua (com feu vosaltres), per que vegi que estic be, però ella sembla una mica disgustada.

  Ja se el que es anar tot el dia controlada, però en el fons ho fan per que ens estimen i no volen que en passi res. Esteu molt guapes les dues, ah!!, penseu que les punxedetes contra el mosquit, uns poden deixar una mica tocades, però només un dia, o dos com a màxim, però val la pena, de veritat.

  Una forta llepadeta i sí, Montse sí, ara els hi dic, ufff!!, que molt mimitos de part seva.
 2. por: Amadeu - 26-03-2012
  2  

  Je je je

  A que es diver veure el careto que se’ls queda als dues cames quan fugim.
  Jo ho se per que quan l'Argos s'escapa la Mercè fa una cara molt divertida... plena d'arrugues al front.
  Jo no marxo mai prou lluny per poder-ho veure ... i no se que passa amb mi no els fa; m’estic plantejant si he de marxar mes lluny, però mira que si el dia que ho faig li dona per arrugar la cara !!! m’ho perdria !!!.
  La vacuna...UN ROTLLO, jo em vaig tobar una miqueta pocheta, però el pelut no, així es que pot ser a vosaltres no us faci reacció.
  De tota manera millor malats un dia que malats tota la vida, a un amiguet nostre el va picar el mosquit i de vegades no te cap ganes de jugar
  Ànims parelleta
  A per cert, jo també faig uns balls molt divertits, potser s’assemblen als vostres.
 3. por: Carme - 26-03-2012
  1  

  quina colla!

  Si els escoltes a ells, els de les quatre potes, ho expliquen tot d'una manera que ens fan quedar com tirant a babaus, a nosaltres, els de dos potes o cames.
  A veure Bonnie i Katia és que sou la repera amb aquestes escapades vostres que trobeu tan naturals i divertidas, I no, no en tenen res de divertidas, el que tenen es que et deixan fet calderilla a nosaltres, els que caminem amb dos peus, i amb un neguit que no te l'acabes, fins que xino, xano, i tan contents, aparexeiu vosaltres. Penseu una mica, abans de sortir corrents, carai!
  I aixó va per tots: Bonnie, Kàtia, Lexi i Argos. Per la Brisa no, ella no s'escapa, té altres "habilitats".
  De totes maneres, tornant a aquestes dues noietes, us veig molt guapes i molt ben avingudes i que les mames us estimen moltíssim és segur, i es mereixen no tenir que passar per aquests ensurts.
  Us portareu be? Si? Ai que no m'ho crec.
  Petons per tots els de casa, facin miau, facin guau, i pels que parlan.
 4. por: ANNI - 02-04-2012
  2  
  Esteu molt guapes, es nota que a casa hi ha molt de carinyo i que de tant que os estimen os treuen una mica de llibertat, però si feu escapadetes que no sigui gaire lluny de les mames i que poguin veure on sou, hi ha molt desalmat per aquest mon. Fins aviat i gràcies per les noticies. Un petó per les mames i una mossegadeta a la orella de cadascuna de les dugues.

Listado de seguimientos