Encara hi sóc a temps?

2-1-2013 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 3     |  

Bonnie
 
Doncs no res, que l'Esther ja fa dies que no escriu, i mira que jo li pregunto per vosaltres, però sempre va molt "liada" i no es concentra.
Nosaltres estem molt guapes; les mamas ens ho repeteixen cada dia, o sigui que deu ser veritat. Cada dia fem una excursió, anem als camps i busquem conills, però s'amaguen bé, els dolents. Els gats estan encantats, en Eon tan "pijo" com sempre, la llauneta si no és d'aquelles petitones amb salseta i trossets no la vol. La Shane prefereix directament el pernil dolç...no, la mortadel·la i els embotits no, ha de ser pernil-pernil.
Us volem desitjar un Any Nou ple de totes les moltíssimes coses bones que mereixeu, i desitjar a tots els que estan al refugi que aquest any trobin la seva familia.
Moltes alegries, botets i molinets de cua, que encara que no escrivim sovint, pensem molt en vosaltres.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 03-01-2013
  1  

  BONNIE HOOOLAAAA!!

  Apa que l'Esther es igual que la Montse en aquest sentit, apa que no fa temps que li dic que posi notícies meves als seguiments, però si un dia se li espatlla la càmara, quan la te arreglada, resulta que el cable que conecta amb l'ordinador no li funciona i ara per fi, sembla que s'ha comprat una cosa que es posa la tarja..., en fi que no ho se però sembla que ja definitivament pot descarregar les fotos, però aixxx, ara li falta temps, ufffff!!, mira que jo li vaig dient, be, espero que aviat les posi.

  Bonnie, estás molt guapa, les mamas tenen raó de dir - ho, a més amb aquestes passejades que feu pels camps, oooohhhh, quina vida mes sana!!, ah!! i tu para de perseguir als conills, donaaa!!, pobrets que s'espanten!!.

  Molt bon any per tota la família, gatuna, perruna i dues cames.

  Llepadetes de suport de:

  Lexi!.
 2. por: Carme - 03-01-2013
  2  

  I tant que hi sou a temps!

  Per felicitar l'any sempre s'hi és a temps.
  Doncs si, les mames estan plenes de raó, com sempre, i estàs guapísima. Però trobo a faltar a la Katia, la teva companya de fatigues.
  Ai que mimadets os tenen! L'un que la llauneta ha de ser just aquella dels trocets, l'altra, que res de chopper, si no pernil-pernil, i encara prou que no s'ha encapritxat d'un pata negra, així que millor que no el tasti, no sigui que canvïi de gustos.
  Bé vaja, que són de paladar fi!
  I ara sense bromes, estteu de meravella!
  Coincideixo amb la Lexi, deixeu els pobres conills en pau, pobrets!
  Molts bups bups, alguns miaus, i petons per les mames, i si, també molt bon any 2013 per a tots.
 3. por: Mercè - 03-01-2013
  1  

  cooooniiillls

  Hola companyes “pacienzudes”
  No se com podeu resistir amb gatets a casa.
  Jo als dels veïns els faig unes remenades de pel•lícula... però molt em sembla que a ells no els agrada gaire, per que ara ja no ens venen a veure... llàstima
  De tota manera el Cafè es “mida conill” així que el puc empaitar. El problema es que es un bitxo i es ell el que em porta pel camí de l’amargura; es penja de tota la meva pelambrera i no puc anar dignament pentinat en cap moment. No entenc a la Brisa que el deixa dormir al seu llit, jo a la que s’acosta marxo en direcció contraria,
  Guaus, fuetades i mossegadetes ( cada un de casa la seva feina) per a tots els de casa....als gatets millor no desitjo res... per si de cas

  Argos
  Brisa
  Cafè....(jooo, a mi no em deixen dir res)

Listado de seguimientos