Em sap greu...

14-1-2013 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 2     |  

Bonnie
 
La Katia ens ha deixat d'una manera totalment imprevista. Fa una setmana que la veiem com apagadota, i vam demanar a una amiga nostra que treballa d'ajudant de veterinaria que li fes una ullada. Ahir va deixar de menjar i avui l'hem portada al veterinari, però ja era tard. Ha resultat ser un tumor estès per tota la gola, que no la deixava empassar ni amb prou feines respirar. Ara ja descansa.
Estem aclaparades per aquest cop tan sobtat, però no oblidarem mai les seves carones ni els seus balls.
Una abraçada.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 15-01-2013
  1  

  OSTRES NO!!

  A nosaltres, tambè ens sap greu que una guapada com la Katia, ens hagi deixat, la veritat es que ha gaudit d'una molt bona vida, degut als mimos, i amor que ha rebut per part de les seves "mames", aquest es el petit consol que us quedará.

  Ara la Katia està al cel dels gossos, on tots la reberan amb remenades de cua i ella s'afegirà i ja no tindrá dolor i serà feliç.

  Sobretot recordeu aquestes paraules: "No et deixis entristir pels comiats, són la preparació pels retrobaments, per que es segur, que tant familiars, com amics, com mascotes, ens retrobarem al cap d'uns instants o de tot un cicle vital".

  Moltes llepadetes de suport de part de la Lexi i una forta abraçada de part meva.
 2. por: Carme - 15-01-2013
  2  

  Kàtia!

  Carai, m'he quedat ben parada, i em sap molt i molt greu.
  Ella per sort ha tingut una molt bona vida amb vosaltres que la vàreu rescatar quan era una gosseta morta de por, i amb vosaltres ha tingut tot el que segurament ni havia conegut. Com bé diu la Montse, és el consol de saber que li heu donat el millor.
  Crec que sí, que deu estar ja en aquell cel especial per els innocents, i que tan de bo un dia ens sigui permés entrar-hi.
  Molts petons, i un bell record per la Kàtia, una part important de les vostres vides.
 3. por: OLGA - 16-01-2013
  1  

  BON VIATGE KATIA!!

  En sap molt de greu aixo que li ha passat a la Katia... jo la recordo del dia que ven portar a la Bonnie i era tan dolça... segur que la trobareu molt a faltar però sempre os quedarà l'estimació que ella os tenia..
  En puc imaginar lo dur que ha sigut i lo malament que ho esteu passant però ella el temps que ha estat amb vosaltres ha sigut molt estimada i amb aixo es amb lo que os teniu que quedar..
  Bon viatge Katia!!
 4. por: Amadeu - 21-01-2013
  2  

  adeu Katia

  Ohhh.... moltes llepadetes de l'Argos, cops de "cuafuet"de la Brisa i mossegadetes del Cafè per a tots els companys de la Katia.... fins i tot als gatons
 5. por: ANNI - 22-01-2013
  1  

  Adeu preciosa

  Em sap molt greu el que li ha passat a la Katia, és un buit molt gran el que ens deixen, pero ella ha tingut la sort d'haver-vos trobat i vosaltres a ella. Ha viscut mimada i amb molts amiguets al voltant, millor no podia ser. Una abraçada molt forta a tota la familia de dos i quatre potes.
 6. por: Esther - 22-01-2013
  2  

  Desorientada

  Hola. Estic una mica desorientada perquè la Katia no hi és, les mames em fan molts petons. Ja m'han explicat que ens heu enviat records, i us ho agraeixen molt. Jo no sé què passa, i quan surto vaig ensumant per tot arreu.
  Per cert, m'han dit que la Nala (la gossa d'uns veïns) també ha anat al mateix lloc que la Katia. No ho veig clar, no es portaven gaire bé, segur que s'estan bordant com a desesperades si s'han trobat!
  Una llepada gran a tots i molts molinets de cua.
  Bonnie
 7. por: Laia i Ruben - 25-01-2013
  1  

  Snif!

  Ostres!
  És curiós com sense haver-nos vist mai les trufes, als amics de l'ADAM us segueixo i us tinc un carinyo com si juguéssim cada tarda junts a la platja.
  Sent un llebrer, tenia una especial empatia per la Katia i m'agradava saber que havia fet tanta sort com jo. No es pot negar que ha tingut una bona vida i amb vosaltres no li ha faltat l'amor d'una família.
  N'estic segur que la Katia se n'ha anat feliç amb la vida que li heu donat i no us voldria veure tristes.
  Llepadetes meves per la Bonnie i una abraçada ben forta de part d'en Rubén i la Laia.
  Falco

Listado de seguimientos