Un nou pipican

26-12-2013 - Nota sobre Bonnie

Foto 1 de 2     |  

Bonnie
 
Hola,
Les mamas han decidit que ja no ens porten més a la riera, que ja està bé.
Han trobat un pipican nou passat l'hospital de Sant Boi, que tot són carrers i no hi ha camps, ni conills, ni perdius, ni cap animal susceptible de persecució. Un cop allà sí, al pipican hi ha molts gossos, més que a l'altre, i a la Fada li encanta perseguir-los, sobretot als Jack Russell (petit + ràpid = conill). Fins i tot jo m'hi animo de tant en tant, i faig uns saltirons per aquí i per allà. Des de que ha arribat la Fada em bellugo més, quin remei, coi, si ella no para! I no, no és joveneta com han dit per aquí, té tot el morret blanc, però és una iaia hiperactiva!
Us enviem una foto d'alegria nadalenca i us desitgem a tota la gent d'Adam que l'Any Nou porti moltes coses bones i una família plena d'amor per a tots els que estan esperant.
Saltirons i remenades de cua, una "estirá" de la Fada (que li han comprat un Martingale nou, vermell amb topos) i run-runs dels gatons.

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 28-12-2013
  1  

  Ostres!!!

  Feu molt d exercici aixo sta molt b!!! I al nou pipi can millor al menys les mames stan mes tranquiles i no les feu patir!!!

  Moltes llepadetes i una forta abracada d Montse

  Lexi
 2. por: Carme - 30-12-2013
  2  

  Bona companya la Fada!

  Em sembla que si, que tal com expliques de belluguet i amb piles que duuuuuran i duuuuuran, el que fa és que et posa en moviment, i això és bo. Sobre tot, quan torneu a casa i apa, a descansar per tornar-hi més tard o a l'endenmà.
  El canvi al pipican nou, molt bé, que podeu còrrer i jugar igual, sense donar aquests ensurts a les mames.
  I el jack russell, de tant en tant que faci guau!, per avisar que és gosset i no conillet.
  Bé, vaja, que esteu molt bé, que us estimen i que us tenen com unes reines. Ah que si?
  Conga, Lluc i Tútu, els gats, també us envien mirades dolces i runs runs, a través d'aqui, "in person" potser no ho tindrien tan clar.
  una abraçada a les mames! I molt bon any per a tothom!!!

Listado de seguimientos