M'han esterilitzat

10-10-2009 - Nota sobre Telma

Hola familia!! Només escric per dir-vos q el dimarts em van operar i tot ha anat molt bé.
La meva familia ho va passar bastant malament i, tot i q saben q, a la llarga, és el millor (i més vivint amb el Rambo q sap obrir les portes i q ja em picava l'ullet!!) s'han sentit molt culpables.
Jo em vaig portar súper bé. Vaig entrar al vete contenta, com vaig sempre pq allà em donen xuxes i la meva mama es va quedar amb mi fins q vaig estar adormida. Per la tarda em van venir a buscar amb cotxe amb la meva germana i anava tan dormida q em van haver de portar en braços.Mireu si em trobava malament, q pel vespre,q ja podia menjar, em van oferir pernil dolç i només vaig voler aigua!!
El segon dia pel matí vaig vomitar i encara estava pochita però per la tarda vam anar al vete (q per cert, com sóc un amor, segueixo entrant contenta i fent-li petons al metge)i va dir q tot anava bé.
M'he recuperat molt ràpid i ara ja em trobo com sempre, encara q quan jugo amb el Rambo a lo bèstia ens renyen i ens diuen no sé qué d'uns punts q saltaran..
Com q sóc molt llesta m'han explicat q si no em llepo la ferida m'estalvio posar-me la campana i ho he fet, pq així estic molt més còmoda!!!!
L'única cosa q és una mica rollo és q fins dijous no em treuen els punts i he de fer una mica de repós, però per altre banda aprofito q em fan molts mimos i estan més per mi q mai (ja sabeu q m'agrada molt).De fet.el segon dia després de l'operació, estava jugant amb el Rambo a la habitació de la meva germana amb tota normalitat i 10 minuts després, quan la meva mare baixava al pis inferior, em vaig tirar al replà mirant-me les escales i a ella a veure si em portaven en braços com el dia abans q havia sigut molt xulo!! i si, ho vaig aconseguir!!!tinc molta barra!! però ara ja no cola q segueixo tan malament...
Us envio una llepadeta de les meves amb tot el meu afecte.


comentarios

 1. por: OLGA - 11-10-2009
  1  
  Vaja!! dons si que tens barra si, mira que aprofitarte de la teva mama!! Pero bueno sempre esta bé que et mimin veritat?
  Compren que la teva familia estés una mica malament pel fet de operarte, pero com molt bé dius es molt millor, dons ara ja podras jugar tranquila amb el Rambo sense preocupacions,quina tranquilitat eh...
  Telma m'alegro moltisim que estiguis tan bé i tinguis una familia que t'estima tant, has fet molta sort, axi que portat molt bé i fes cas del que et diguin vale??
  Ah!! i ara no facis el burro i espera a que et treguin els punts eh..
  Un petonet molt fort per a tots
 2. por: Josep M. Pepa i Victòria - 11-10-2009
  2  

  molt be

  Ens alegrem molt que toto et vaigi tan be. per aixo treballem tots, perttu i tots els animals
 3. por: Carme - 11-10-2009
  1  
  Però, mira que n'ests de llesta.
  O sigui, que pretens aprofitar-te de la familia, no? Però si no cal, dona, que ja et fan mimitos igualment, si només cal llegir el que ens expliques per veure que et tenen com a la reina de Saba, per lo menys!
  No voler pernil dolç, es fort, eh? Aquí si que veig que deuries estar pocheta de veritat, però per sort ja està, només va ser una estoneta de no trobar-te gaire bé, ara d'aquí poc et treuren aixó dels punts, i apa! a ser la Thelma belluguet que fa conxorxa amb el Rambo.
  Me n'alegro molt de lo molt bé que estàs i tens una familia estupenda.
  Guaus dolços per a tots
 4. por: TERESA - 12-10-2009
  2  
  Avui podem donar fe que estas super recuperada, la nena te un bon tallet amb uns quants puntets pero es veu una ferideta molt neta i ella no la llepa, com ha de ser, es tota educadeta. Ens sembla que li ha fet molta il.lusio veurens al Juane a la Carme i a mi, perque ens ha fet moltes alegries i llepadetes i a mi m'encantat veuret tan guapa i contenta amb les teves amiguetes, quina sort que has tingut "telmeta" de viure en una casa que t'estimen tant, a veure si tu i el Rambo veniu a visitar-nos el dia 25 a la desfilada, tots els voluntaris tenim moltes ganes de veureus.
 5. por: Montserrat Aguilera - 13-10-2009
  1  

  TELMA LLESTA I GUAPA!

  Molt be preciosa, molt be, que t'hagis portat com una senyoreta que ets, has estat pochono, però només ha estat per un ratet, ara ja podrás correr aviat i jugaràs amb el teu amic Rambo, que tambè es guapetón eh??, i si et pica l'ullet, jo crec que hi haurà "tema".

  Vinga segueix així de llesta i espavilada.

  Un petonet!!
 6. por: Alicia - 15-10-2009
  2  
  Bravo per la Telma, que s'ha portat molt bé!

  Es clar que t'havies guanyat que et consentissin una mica i et portessin als braços, fas ben fet. Doncs no res, ara ja està, endavant i a jugar com una boja!

  Un petó molt gros i una llepada de la Bonnie i la Katia.

Listado de seguimientos