Hola gent guapa!!!

17-9-2014 - Nota sobre Telma

Foto 1 de 28     |  

Telma
 
Hola!!! Sóc la Telma, ja fa temps q no escric i he pensat q ja tocava, tot i q a alguns de vosaltres ja us veig pel poble i aneu sabent de mi.
La meva vida segueix igual de bé. L'única cosa q al meu germà Rambo li han dit fa 3 mesos q ja no pot venir a fer footing 2h al dia amb la meva mare i amb mi... alguna cosa de q té unes lesions perquè ja comença a ser grandet i s'ha maxacat molt amb el ritme d'esportistes d'èlit q portem. Ens ha fet molta pena, però ell està bé i podem seguir fent passejades llargues: només q s'ha de prendre la vida amb una mica més de calma.
Us envio unes fotos d'aquest estiu q hem tornat a anar a la casa q tenim a la vall d'aran. Hem estat allà quasi dues setmanes!! El lloc és una xulada: podem còrrer, escalar, banyar-nos al riu, a les cascades, anar tot el dia sense corretja, perseguir vaques, cèrvols... ens ho passem molt bé!!!!He de dir q allà, al Rambo li han donat una mica de peixet i ha fet la cabra més del q li va recomanar el metge, però les vacances, són vacances.
Espero q gaudiu de les fotos tant com nosaltres gaudiem quan ens les van fer.

No sé q passa q ja fa temps q no puc possar comentaris a les fotos, i les q estan en vertical es veuen horitzontals.. no sé... aixíq us comento una mica per aquí:
La 1) Camí a la Vall d'Aran: més d e4 hores de viatge en un cotxe ben petitet. En Rambo i jo hem d'anar un a sobre l'altre, però sarna con gusto no pica
La 6) En Rambo fent snorkel a la font del poble.
La 8) Fent forats ENORMES. Vam deixar la vall d'aran destrossada.
La 17) Parada per dinar després de l'excursió
La 27 i 28) Ja són aquí a masnou, el dia de la diada

Una llepada ben sucosa per les primeres persones q em van fer sentir estimada. Mai tindré paraules suficients per agraïrvos-ho.
I els meus millors desitjos per a tots els peluts de l'ADAM, q són preciosos i bons, i segur q aviat trobaran una familia q els adori tant com a mi la meva.
GRÀCIES!!!!!!


comentarios

 1. por: Carme - 19-09-2014
  1  

  Sou un encant!

  Magnífiques fotos, per que parlen.
  El paisatge, vosaltres, el verd de les muntanyes i els prats, les pedres, l'aigua ... transmeten tranquil·litat, pau, anar fent ...
  Rambo, tu també t'has fet gran com ens passa a uns quants, però queden un munt de coses per fer i per gaudir.
  M'encantan les fotos de'n Thor quan té als dos guardies de corps al costat, seriosos, conscients del que protegeixen.
  Moltes gràcies per les noticies, i per compartir les vostres fotos.
  Sou un encant!

Listado de seguimientos