Ja estic a la meva nova casa

28-11-2009 - Nota sobre Trufa

Hola a tots, ja he arribat a la meva nova casa. La primera nit vaig plorar una mica perquè ho trobava tot estrany, però la segona nit ja quasi no he plorat i ja jugo molt. He tingut moltes visites. Aviat penjaré moltes fotos.

comentarios

 1. por: OLGA - 28-11-2009
  1  
  Que bé Trufa!! Ja tens una casa propia, ara el que tens que fer es acostumarte, que segur que ho faras molt rapid...
  Envians fotos quand puguis i aixi veurem lo guapa que et fas..
  Petonets per tots
 2. por: Carme - 29-11-2009
  2  

  Ho ha aconseguit!

  Hola Trufa
  Que bé, ja tens casa, visites que de segur et diuen lo guapa que ets, joguines ... i una familia que t'estima i t'estimarà cada dia una mica més.
  Ets una gran lluïtadora. Quan encara només tenies dies ens vas fer patir molt pels moments apurats que vas passar, però els voluntaris que et van cuidar és van volcar en tu i tu tenies tantes ganes de viure, que el resultat és aquesta magnífica gosseta a qui li desitjo el millor del mòn.
  Una forta abraçada per tota la familia i una gran llepada plena de carinyo per tu Trufa guapa.
 3. por: TERESA - 29-11-2009
  1  
  Que mona la meva nena ..... estic emocionada i una mica tristeta perque la trovem a faltar, pero no pasa res, la Nuria cuidará molt be de la trufeta i jo em posaré molt contenta de veure com creix i lo guapa que es fa.
  Crec que em tingut molta sort amb els papas i mamas tan macos que els hi hem trovat els nostres cadells, tots estaran molt ben cuidats i seran molt estimats i les tietas, tiets i padrins ens caura la bava de veurel's com van creixent.
  Un peto i una llepadeta per la meva trufeta iper tots vosaltres.
 4. por: SANDRA - 29-11-2009
  2  

  Sandra

  Bè,rebre seguiments sempre es molt encoratjador peró per els que hem tingut la Trufa a casa desde el principi es molt emocionant. Per culpa dels humans ella i el seus germans han arrivat a aquest mon per un camí dificil, abandonats desde el principi pero amb l'ajuda de la Portectora i els voluntaris (sobretot la Teresa) els cadells coneixen tot lo bo que te aquesta vida amor, mimos, cuidados i sobretot mejar ... que son uns glotons. Seràs una gossa amb molta foça i molt fidel.
  Sort per tu i els teus amos i que disfruteu molt .
  Un petanas dels que ja coneixes jijiji
 5. por: Alicia - 29-11-2009
  1  

  No estiguis trista, Teresa

  Ja veus que la Trufa ha trobat una casa i segur que serà molt feliç, i ha pogut tirar endavant gràcies al que tu has fet per ella. Pots estar molt satisfeta i segur que la podràs visitar quan vulguis.

  Molts petons a la Trufa i a la seva nova familia.
 6. por: Montserrat Aguilera - 30-11-2009
  2  

  ES EMOCIONANT!!

  Sííííí!!!, es emocionant veure que aquestes criaturetes amb la cura de persones com la Teresa tiran endavant, de segur que sense els seus cuidados, hagueren mort, però ella que es "La Mare Teresa de Teià", com diu la Carme, té cura de tots aquests animalons que per culpa de la crueldat de molts dels humans, els deixen abandonats.

  Ara la Trufa, té una família que l'estima i la cuida, i això es el mes important, s'anirá fent gran i segur que es la alegria de la casa.

  Enhorabona a tota la gent de bon cor. Un petonarro gran petita, carinyo, Trufeta, i un altra per tota la teva família!!!.
 7. por: ANNI - 01-12-2009
  1  
  Com n'estic de contenta que tinguis una familia tan maca! en quatre dies estaràs feta una ganàpia, ja ting ganes de veure com vas evolucionant. Fins aviat.
 8. por: Montserrat Aguilera - 03-12-2009
  2  

  I LES FOTOS!!

  Nuria, envia fotos, a veure l'evolució de la Trufa Lluitadora, es clar que amb la cura que han tingut tots, no es res d'estranyar que estigui tan guapa!!!!.

  Vinga, ànims que això ja está fet, ja veureu la evolució tan gran que fa la petita.

  Un petonet gran i gran!!.

Listado de seguimientos