Tres mesos: ja surto al carrer

14-1-2010 - Nota sobre Trufa

Foto 1 de 4     |  

Trufa
 
Aquí teniu més fotos de la Trufa. Ja té tres mesos i pesa uns set quilos. Aquesta és la segona setmana que surt al carrer. I ara estem en la fase d'ensenyar-li a que faci pipi i caca al carrer. I paciència!!!! Algun truc? Per la resta tot bé, ho continua mossegant tot :)

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 14-01-2010
  1  

  APA SI PESA QUASI IGUAL QUE LA MEVA GOSSETA LEXI!!!

  Madre!!, será tota una senyora gosseta, gran i molt gran, está preciosa i es veu amb molt ben cuidada amb el seu pel lluent.

  Jo no es que sigui massa experta en el tema d'ensinistrament de gossos, però crec que al ser cadelleta encara, heu de tenir santa paciència com ja posseu, i de mica en mica fer-li entendre que les necesitats no les té que fer a casa sino al carrer, be suposo que alguna persona mes experimentada ja us fará 5 cèntims de com s'ha de fer realment.

  Cuideu-la tal i com ho esteu fent ara i no deixeu d'enviar-nos comentaris i fotos, per veure la evolució d'aquesta bonica gosseta.

  Un petó fort!.
 2. por: TERESA - 15-01-2010
  2  
  Que mona la trufa, quina pena em va donar el dia que vas vindre, tenia prote i no vaig poder veure-la, pero et prometo que vindre un dia a casa teva a fer-li un peto molt gran a la meva nena, que esta guapissima.
 3. por: Carme - 15-01-2010
  1  

  Ja no és tan menudeta!

  Quan se'n va anar, encara era una coseta petita, i ara, ja s'està fent tota una senyoreta i ben guapa.
  Trufa, posa-hi una mica de la teva part, i ves aprenent on s'han de fer els pipis i demés, i tampoc no cal que ho moseguis tot, dona un respir als de casa.
  Per altra banda, estic contenta de saber que estàs molt rebé, i de tant en tant recorda que ens enviin fotos i ens expliquin coses, que a nosaltres ens agrada moltísim.
  Un gran petonàs per tu i per tota la familia també.
 4. por: ANNI - 22-01-2010
  2  

  TRES MESOS!!!

  Qué gran que t'has fet!!! tan petitona que erets, i que guapa i feliç que s'et veu, ens agrada molt tindre notícies teves de tan en tan i veure com evoluciones. Una llepadeta molt gran.
 5. por: Esther - 25-01-2010
  1  

  Que grans us esteu fent tots!

  Sí, i molt guapos.
  Això sí, Trufa, ara que ja et fas gran, has d'anar aprenent les normes d'urbanitat: Rosegar tot el que hi ha dins de casa és de mala educació, els humans s'ho prenen fatal, noia... I els pipis i les caques, al seu lloc. Vinga, va, fes un esforç, reina.
  Per cert, si amb tres mesos ja fas set quilos, quan pots arribar a fer de gran? Uf!
  Molts petons i abraçades per a tu i per a tots vosaltres.

 6. por: Núria - 09-02-2010
  2  

  Quatre mesos

  Avui la Trufa fa quatre mesos. I està una mica farta de tanta pluja perquè no pot córrer a buscar la pilota... però bé ja pesa 9 kilos i excepte uns dies que va fer diarrees i ara està emnjant un pinso especial està molt bé. Una abraçada.
 7. por: Carme - 10-02-2010
  1  

  moltes felicitats!

  ja comences a semblar una senyoreta més que una cadelleta.
  Espero que amb l'edad aniràs posant seny, tot i que em sembla que encara en tens per dies i de moment continuaràs sent cabreta boja.
  Espero que ens envieu fotos per poder anar veient a aquesta noia que ja fa 9 kilets, i que encara ha de crèixer més, i veure lo guapa que s'està posant.
  Un gran petó per la Trufa, i una abraçada per tota la familia.

Listado de seguimientos