Hola micz

5-9-2011 - Nota sobre Brisa

Brisa
ta bona la cadena...nyam  
Hola micz pelutz, zoc la Briza.
Em zembla que eztic en un bon lloc, per que eztic aprenent moooltez cozez.
Aquets duzcames que hi ha en aquezta caza diuen que zoc molt llezta, jo faig el que puc, per que l’Argoz ez un gozzet que creu molt i no vull zer menys.
Quan em pozen el menjar, em fan zeure (zi no, no cau pinzo) pero jo em pozo molt nervioza per que tinc moooolta gana; he optat per pozar-me darrera la columna i azi com no veig el plat aguanto mez be la tenziò de l’ezpera...aizò zi, quan zento que cau el menjar zalto com una llebra i a endrapar !!!
M’agrada molt zortir al jardi a jugar amb l’Argoz, que de vegadez te ganez i de vegadez no, però jo zoc molt inziztent i no paro finz aconzeguir que m’empaiti i em faci rodolar com una croqueta, mentrez jo li mozego tot el que puc; tambe li penza una coza zota la panza, com a la mama, pero d’aquezta no zurt rez....ez una eztafa.
Com encara zoc petita pazo per la barana i la duzcamez em lliga amb l’Argoz per que te por que em fugi i a totz els veinz que enz veuen elz fa molta gràcia com anem juntetz pel jardi.
A i ja pezo 7,100.
Tema fluidz corporalz: no m’entero de com va, de vegadez dinz de vegadez fora de vegadez feztez de vegadez no.... eztic molt confuza, pero aizo zi, en faiz un munt de cada.
Be micz, vaiz a fer una roncadeta, que eztic feta polz

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 06-09-2011
  1  

  PETITA BRISA!!

  Que reguapa que estás, a més amb l'Argos, feu una parella encantadora.

  Tu fes cas de l'Argos, que en sap un munt de les coses i es un bon mestre.

  Del tema fluits, no et preocupis per que de mica en mica n'aprendràs, ja veus que quan ho fas be, les teves "duzcames", et premien, així que quan hi ha hagi premi vol dir que has de tornar a fer les teves necesitats on les havies fet abans, be, a poc a poc, que ets molt menuda encara.

  M'agrada molt de veure que t'entens amb l'Argos.

  Una llepadeta molt forta per vosaltres de part de la Lexi i un petonet de part meva!!
 2. por: Carme - 06-09-2011
  2  

  I tant que si!

  I tant que estàs en un bon lloc, cap dubte per ningú.
  Ja estàs aprenent de l'Argos per que tu també m'has fet somriure amb les teves explicacions, una mica zopes encara, però cap problema, s'enten tot.
  No m'extranya que els veïns us mirin, per que feu una parella ben desigual però preciosa.
  Per cert, feliç cumplemesos, que ja en tens dos i quatre dies.
  Si diuen que ets llesta, és bo, vol dir que aprens tot el que et van ensenyant, i pots observar també al teu amic, que a més d'aguantar-te (pobret) també et pot explicar unes quantes coses.
  A aquest pas, aviat ja no passaràs per les baranes i podràs deixar de ser la penitència que arrosega l'Argos, encara que a estones segur que també li ve de gust jugar i rodolar.
  Com veig que ha millorat molt la teva escritura, vol dir que ens podràs anar explicant cosetes, com fa l'Argos i que a tots ens agrada molt.
  Mira que confondre les cosetes de l'Argos amb les de la mama!! Ai senyor!
  petonets, rascadetes, llepadetes, de tot!
 3. por: Esther - 13-09-2011
  1  

  Es que em cau la bava...

  Amb aquest parlar una mica palpizot que tens, i aquesta carona, i aquestes coses que dius, és que m'enamores. Ets una Brisa bufona i divertida, i has caigut al lloc ideal, perquè aqui et mimaran moltissim i et sabran ensenyar, i tindràn molta paciència, que ja els farà falta.
  El tema dels fluids corporals l'aniràs dominant poc a poc, no cal patir.
  Uns axuxons grossos grossos per a tu, i molts petons i llepadetes varies a tota la familia, sense distinció de potes, i mossegadetes dels gats... Ai, no, això no! Doncs res, llepadetes i petons.

Listado de seguimientos