Hola!

19-3-2012 - Nota sobre Vlokje

encara no havia escrit cap nota, aixi que aqui va la primera nota!
A caseta de la meva nova mestressa si està requetebé! El meu dia a dia es dormir i dormir jajaja, i moltes vegades somio... però son somnnis molt bons. Em desperto i veig a la meva mestressa i li demano que em faci mimos jiji... i ella no s'ho pensa ni un moment i ja està jugant amb mi.
I el millor de tot, es que quan sortu a passejar la gent em reconeix! Si que sóc famos!! Em diuen ets el Dali? si si es el Dalí però amb el meu nom canviat. Però segueixo sent el més guapo de tots!! Amb una orella cap amunt i l'altre cap avall. Ara em toca anar a dormir que ja toca fer una beicana, com sempre!
Muaks!
Vlokje

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 19-03-2012
  1  

  HOLA GUAPO!!

  Carai quina bona vida que et dones eh??, es clar que la teva mestressa et cuida molt i molt be, que ets guapo?, ningú en dubte, però si a sobre estás tant mimat, cuidat i estimat, això ja es fantàstic.

  Diga-li a la teva mestressa que ens enviï fotos per veure com cada dia vas estant, si es que es pot, mes requeteguapo!!.

  Un mimito gran i moltes llepadetes de part de la meva gosseta Lexi, que diu que fas goig de veure i fa una remenada de cua per tu.
 2. por: Carme - 20-03-2012
  2  

  Hola Vlokje

  Ja veig ja que la vida et va prou bé. Dormint, somiant, jugant, mimitos, pasejades per que et diguin que ets guapo ... no està gens malament.
  I jo que me n'alegro molt, de que hagis trobat casa i familia, i una mestressa com la que tens que està tan pendent de tu.
  Com que hi tens aquesta bonísima relació, i segur que ja t'ha fet una pila de fotos, deixa caure com el qui no vol la cosa, que ens en podria enviar alguna i així tornem a veure't amb les teves orelletes i la teva cara tan simpàtica.
  Has fet alguna entremeliadura?
  Moltes rascadetes guapísim!!!!!
 3. por: Esther - 25-03-2012
  1  

  Jo tampoc no m'ho pensaria...

  Un gos tan guapo i simpàtic com tu, demanant mimos? Es clar que no s'ho pensa, la teva mestressa! Felicitats a tots dos per haver-vos trobat, i que duri molts anys. Per cert, m'agrada molt el nom de Vlokje.
  Una abraçada a la familia, moltes, moltes rascades per tu, balls i remenades de cua de la Katia i la Bonnie, i uns run-runs dels gatons.
 4. por: Maud - 27-03-2012
  2  
  M'agrada molt veure't tan bé!! Ets molt guapo y molt bó, això com sempre!
  Jo et veig al carrer a vegades ja que som veïns, i et veig sempre molt feliç amb els teus amos que t'estimen molt :)

Listado de seguimientos