Sóc moooooooolt guapo

23-5-2013 - Nota sobre Vlokje

Ja torneu a sentir noticies meves!!
Ja fa més d'un any que em van adoptar i cada dia sóc més feliç a la meva nova casa! La meva mestressa em segueix cuidant com si fos el primer dia!! Encara segueixo sent el mateix; igual de rialler, de entremaliat... Això si, m'estic tornant un "rebel"... no faig massa cas quan em criden, faig el que vull... Però quan em diuen que m'assenti o que els hi doni la poteta, ho faig!
A casa tots estan molt contents amb mi, diuen que sóc el millor gos del món... i jo clar, m'ho crec! :)
Moltes llepadetes,
Vlokje

PD: he intentat penjar una foto, però no he sabut com fer-ho!

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 23-05-2013
  1  

  EI VLOKJE, QUE TAL??

  Be, que tal, es un pregunta tonta, per que la veritat es que ens expliques coses que diuen que ets el reiet de la casa, i es clar que si!!, ara ves en compte i fes cas, homeeeee, si no pobrets papas es quedaran afónics!!.

  Ara falta que ens enviïs fotos teves per veure lo reguapo que estás segur que sí.

  Moltes llepadetes!!
 2. por: Carme - 23-05-2013
  2  

  molt bé, però ...

  Tot molt bé, però això de la rebeldia casi que no cal. Home, tampoc et costaria tant fer cas, per que lo de donar la poteta és diver, però portar-se bé segur que a la teva familia els hi encantari, I estarian encara més contents amb tu.
  Digues a la Nora que s'hi esforci I ens en envïi alguna foto teva, o que la posi en el facebook, que et volem veure!
  De totes maneres, moltes gràcies per les notícies I per explicar les teves cosetes.
  Moltes rascadetes guapísim!
 3. por: Maud - 28-05-2013
  1  
  Doncs si, volem fotos teves!!! Però no em puc queixar, perquè si que et veig sovint, passejant pel carrer i m'alegro molt veure't tan feliç !!!
 4. por: Esther - 08-06-2013
  2  

  No s'hi val!

  Ens dius que estàs molt guapo (que no ho dubtem, perquè ets guapo de mena), però no tenim fotos per comprovar-ho! Homeeeee, això no es fa, Floquet! I has de fer més cas del que et diuen, noi, no tot és donar la poteta...
  Una abraçada i moltes llepades i runruns de la familia santboiana, i vejam si la próxima vegada pengem alguna foto que ens enlluerni amb la teva glòria canina.

Listado de seguimientos