16-12-2013 - Nota sobre GRAPES

Bon dia a tots/es,

En Grapes, per molts en Crazy, ja és oficialment el meu gos. És a casa desde el dia 3, i en pocs dies s'ha adaptat molt be, amb l'inestimable ajut d'en Toni.
Que us puc dir d'en Grapes? Em va robar el cor ja fa temps, i estic encantada d'haver-li pogut per fi donar una llar. Es un gosset intel·ligent i sociable,carinyós i trasto, i en quan m'assebenti de com es poden penjar les fotos aqui, el veureu "en acció i en repós".
Una abraçada canina i meva a tots i cadascún de vosaltres.

Jóse

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 16-12-2013
  1  

  EI ENHORABONA GRAPES!

  Que contenta que estic de saber que per fi ja tens una casa i que aquests Nadals i per molts anys estarás amb una familia que t'estima i que cuidará de tu.

  Moltes llepadetes de part de la Lexi, ex-inquilina d'aquestes gàbies i una forta abraçada de part meva.

  BONES FESTES!!.

  Lexi i Montse
 2. por: Carme - 16-12-2013
  2  

  Quina sort Grapes!

  Com ha canviat la teva vida! I com me'n alegro. Estic segura que en poc temps seràs alló que se'n diu un bon gos, educat i intel·ligent, i no dic guapo, per que això ja fa temps que ho sabem.
  Ah! I ja li explico a la Josefina com fer per enviar fotos, i així la propera vegada et podrem veure.
  Molta sort per a tu i per a la teva nova familia!
 3. por: Josefina - 21-12-2013
  1  

  Grapes i la seva vida a casa nostra

  Bona tarda a tots/es,

  En Grapes/Crazy, en Xavi i jo ja estem plenament compenetrats. Ell vol ensenyar al Grapes a jugar a la Play, i jo a la meva carta als Reis (d'Orient, als altres, ni aïgua) demano El lider de la manada, encara em queda molt per aprendre de convivència amb gossos, però hem progressat moltissim!
  Una abraçada i bon Nadal
  Josefina.
 4. por: Carme - 25-12-2013
  2  

  jejeje

  M'ha fet gràcia. Si en Xavi s'hi empenya, segur que en Grapes acaba aprenent a jugar a la play, i si es descuida, fins i tot el guanyarà.
  No et desanimis, pensa que el Toni fa mols anys es dedica a educar gossos, i com ell diu, encara segueix aprenent.
  Si, si, sempre els reis d'Orient!!!
 5. por: Esther - 26-12-2013
  1  

  Segur que aprendrà aviat...

  Se'l veu intel·ligent, no tindrà problemes. Amb la Play igual, segur que passarà pantalles com si res. Em sembla molt bé que hàgiu demanat el llibre als Reis d'Orient (els altres no interessen, teniu tota la raó), però per què no el vau demanar al Tió? Amb mi aquest any s'ha portat molt bé i m'ha cagat tot el que volia, com que he estat bona minyona ;-P...
  Una abraçada forta, molts petons i remenades de cua. Els gatons pregunten com porta en Crazy el tema felí. De moment, meu-meus a distància...

Listado de seguimientos