BON NADAL I FELIÇ ANY NOU.

30-12-2012 - Nota sobre MAX

Foto 1 de 7     |  

MAX
 
Hola amics i amigues!!!!

Bon nadal a tots i a totes i sobretot molt bon any nou, son els primers nadals que passo amb la meva família i m'ho passo bomba.

El dia de nadal vam anar a casa la tieta de la Carla que està a la muntanya i vaig córrer per el camp com un boig i era el mimat de torn i el centre d'atenció dels mes menuts de la casa, però jo encantat perquè també soc petit i m'encanta jugar, ara per cap d'any tornaré.

El pare Noel em va portar una bossa de xuxes i una pilota per jugar, jo no entenia res pero segons el que deien era un regal.

Ara ja passejo tots els dies pel carrer, ja vaig millorant, a vegades em porten a un parc ple de gossos em deixen suelto i corro cap un costat I cap un altre, ademés casi tots son de la meva edat i son iguals de juganers així que m'ho passo pipa!!!

Poc a poc em començo a portar millor a casa, quan estan els papis jugo amb ells i m'estiro al sofà a dormir quan ells estan veient la tele, el problema es quan em deixen sol que com no m'agrada em revelo i mossego tot el que em trobo a prop, i clar em renyen una miqueta, però aconsegueixo encandilarlos amb la mirada i enseguida s'obliden i em fan mimos.

Segueixo jugant pel passadís de casa a la pilota, cap amunt i avall sense parar, m'encanta!

No soc capaç de deixar-los sols ni un moment, sempre tinc que estar al mig dels dos per estar tranquil, a la que un dels dos es mou me'n vaig ràpid a veure quin es el motiu, soc una mica xafarder. A l'hora de dormir a vegades dormo el meu llit, però el que més m'agrada es dormir al mig dels dos tota la nit.

Soc molt feliç i vaig creixent molt ràpid, podeu veure les fotos que pengen!!!

Llapadetes a tots i a totes, i BON ANY NOU!!!
( a veure si els reis em porten alguna coseta....)

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 31-12-2012
  1  

  EI MAX!!

  Caramba quantes novetats i xuxes i mimitos i de tot,
  clar ets tant guapo que no m'estranya que estiguis tant be.

  I a sobre amb sorpreses i regalitos que mes vols!!

  Bon any!!
 2. por: Carme - 31-12-2012
  2  

  Quina vidurria!

  Ja veig ja que t'ho passes pipa amb tantes novetats. I a sobre arriba Nadal i apa, regalets extres.
  No m'extranya que siguis el centre d'atenció de la gent menuda, i segur que també de la gent gran, per que ets molt guapo i a més alló que aquí en diem molt aixerit!
  Molt bé Max, estic molt contenta per que veig que estàs bé, tot i que hauries de fer un esforç i acabar de portar-te bé del tot, sobre tot quan et quedes sol a casa.
  Clar que ets tan pillo, que els hi poses aquella careta de pobret de mi, i apa, ja els tens al bote.
  Segueix explicant-nos coses que ho fas molt bé i ens agrada molt.
  Que tingueu un bon 2013 !!!
 3. por: Esther - 02-01-2013
  1  

  Apaaaa!

  Deu ser un mareig, tot ple de cadells amb moltes, moltes ganes de jugar. Jo ja no estic per gaires trots perquè sóc grandeta (10 anys), però de tant en tant encara surto corrent i costa d'atrapar-me, que un llebrer és un llebrer.
  Una llepada i una carícia de morret pre vosaltres, i que tingueu molt bon Any Nou!

Listado de seguimientos