HOLA AMICS!!!!!

24-2-2013 - Nota sobre MAX

Foto 1 de 10     |  

MAX
que cotilla es mientras tendemos la ropa!!!  
Hola a tots i a totes!!!

Perdoneu als meus papis per no donar notícies meves durant un temps pero entre unes coses i altres no han tingut temps.

He crescut moltíssim com podeu veure en les fotos que penjen de mi, m'estic posant cada vegada més guapo, ademés que sapigueu que em porto súper bé a casa l'unic problema es que quan em quedo sol m'aburreixo y arreplego tot el que puc pero poc a poc m'estan enseñant a entretenir-me amb els meus juguets.

Casi totes les tardes em porten al parc de Nou Barris a còrrer amb més gossos, ja tinc moltíssims amics com l'Horus, la Cocó, el roy, la nana...entre molts altres. Començem a còrrer d'un costat a un altre sense parar, m'encanta anar al parc, es més a vegades als papis sel's oblida la hora que és així que ja aviso jo de que es hora d'anar al parc anant a sentarme a la porta del carrer i començar a caminar del balcó a la porta i així fins que marxem.

La Carla em passeja totes les nits i m'ensenya a anar sense corretja i a fer-li cas pel carrer ja que m'assembla haber escoltat que em volen portar a la muntanya i a la neu, la veritat que ho estic aconseguint perquè li faig molt de cas.

De moment no tinc més novetats, l'únic que veieu com he canviat en las fotos.

Llapadetes a tots i a totes i records dels meus papis per a tothom.


comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 25-02-2013
  1  

  UALAAAA!! QUIN CANVI!!

  Que gran i guapo que estàs Max!!, molt be que et portis tant be, veus els papis ho agraeixen i tu surts guanyant amb passejades, i possibilitats de fer excursions a la muntanya i veure la neu, brrrrr quin fred!!.

  Una llepadeta molt forta i segueix enviant notícies.
 2. por: Carme - 25-02-2013
  2  

  Arsa mi arma!

  Carai, si que t'has fet gran, i clar, encara has de crèixer més, així que ... però també estás guapísim, tot s'ha de dir, que no en quedin dubtes.
  Ja m'ho crec ja que t'ho passas pipa en el parc, i més si tens tants amics amb els qui jugar i córrer com uns eixelebrats. A que després es dorm la mar de bé?
  Tu porta't bé, que segur hi surts guanyant. I fes cas de tot el que et diuen i t'ensenyen.
  Moltes moltes rascadetes Max! I gràcies per ensenyar-nos aquestes fotos teves.
  Abraçades pels papis, siiiii, per tu també.
 3. por: Andrea - 25-02-2013
  1  

  GUAUU!!

  Cóm has crescut Max, mare meva!! I Guapo, guapísim!!
  Segueix així de bé i tindràs muntanya,neu, platja,xuxes i tot el que vulguis, ja veuràs!!

  Un petó a tots!!
 4. por: Esther - 28-02-2013
  2  

  Estàs guapissim, Max!

  Ets un descarat, amb aquestes postures!
  Fas un goig que és massa. Que bé que estàs amb el teu cosinet, i amb tants amics, i a més aniràs a la muntanya i a la neu, genial!
  Una rascada a aquesta panxa que és que ho està demanant, i una abraçada forta als teus papis, i moltes remenades de cua de les nenes i run-runs dels gatons.

Listado de seguimientos