He estat uns dies fora!!

11-3-2013 - Nota sobre MAX

Foto 1 de 4     |  

MAX
 
Hola amics!!!

Els meus papis han tingut que marxar uns dies a León per una boda d'una cosina i m'han deixat a Girona a casa la tieta de la Carla durant 4 dies.
No m'agrada separar-me tants dies dels meus papis, es més crec que no m'he portat massa bé, la tieta de la Carla anava passant el "parte diario", el primer dia genial amb els nens, pero després vaig començar a anyorar als papis, casi no he menjat i a les nits plorava, pero també he de dir que la tieta de la Carla i els cosinets s'han portat genial amb mi.
M'han donat xuxes, m'han portat a còrrer per la muntanya i a jugar amb altres gossos del poble, cada dia estaba a la muntanya com 2 hores i mitja, pero no he deixat de pensar amb els meus papis.
Ara ja estic un altre cop amb ells i ara si que soc feliç de nou!!!

Demà em porten al veterinari a castrarme, espero que vagi tot bé, que la mama doni notícies de la meva recuperació.

LLapadetes a tots i a totes!!!

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 11-03-2013
  1  

  EI MIMADET!!

  Max, a mi em pasa el mateix que a tu, quan la Montse ha d'anar a algun lloc que no em pot portar, i em deixa amb la seva mare i la seva germana, ho paso molt malament i ella tambè, per que quan tanca la porta em sent plorar, desprès la Pepi que es la seva mare i l'Anna, es portan molt be amb mi però quan arriva la Montse li faig unes festes!!!. I es que Max, oi que ens estimem molt als nostres papis i mamis???, per que ells es cuiden molt de nosaltres i per això som tant feliços.

  No et preocupis per això de la castració, ja veuràs com aviat estarás be, això si que la mami o el papi ens expliquin com va tot.

  Una llepadeta de suport d'una altre d'ADAM.

  Lexi.
 2. por: Carme - 12-03-2013
  2  

  Ai el Max enyorat !

  Be, ja està, ja han tornat els papis, que no t'havien pas abandonat, i a sobre, segur que ells també t'enyoraven i pensaven en tu.
  M'imagino les festes que els hi vas arribar a fer quan van tornar, i segur que ells a tu també!
  Escolta, has crescut molt, oi?
  M'hagués agradat poder passar-me pel veterinari avui i veure't, però tinc un dia força complicat, i no ho podré fer, però segur que els "papis" ens explican com ha anat tot, o sigui, bé i ens envien noticies d'aquest episodi, del que la veritat, ni te n'enteraràs.
  Estàs molt guapo Max, cada dia una mica més, o a mi m'ho sembla.
  Moltes rascadetes carinyoses, i esperem noticies !!
 3. por: Esther - 15-03-2013
  1  

  Aiiiiiii!

  Nosaltres ja els tenim dit a les mamas que res de deixar-nos enlloc, que nosaltres a casa amb elles. Les tenim molt dominades i no gosen portar-nos la contrària. Com a molt, se'n van una o dues i se'n queda una, s'ho combinen. Ai, que aquest@s human@s s'han de lligar curt, si no, mira què passa!
  Un molinet de cua i una "estirà" llebrera de la Fada, i mossegadetes dels gatons.
  Bonnie

Listado de seguimientos