Nuc 15 juliol 2013

15-7-2013 - Nota sobre NUC

Foto 1 de 11     |  

NUC
 
Hola família de la protectora, ja formo part oficialment de la família Fortea Duran, encara que em sembla que des del primer dia ja els vaig conquistar.

fins i tot tinc una casa amb el meu nom

Per fi el dimecres vaig poder sortir a passejar com uns gos, o sigui, per terra, fins ara anava en braços i era molt estrany encara que com sóc tan mimós m'encanta també anar en braços.

és fantàstic poder sortir al carrer, com que sóc un curiós m'ho passo bomba però també sóc una mica desconfiat i si no m’agrada el que oloro em poso a bordar.

Estic aprenent a fer les meves necessitats al carrer, encara em costa, i això que em donen un tros de fuet.

Ah també m’agrada molt dormit i sobretot que em mimin.

comentarios

 1. por: Carme - 15-07-2013
  1  

  Pero quina coseta més rebonica!

  Ets un nino preciós i simpàtic.
  Bé, en alguna de les fotos que se't veu recent banyadet, no fas tanta paxoca per que pràcticament no hi ha gos, però amic meu, en totes les altres estàs de lindo, lindo muñequito.
  Segur, no ho dubto pas, que tens el cor robat a tota la familia, però és que es fa difícil no estimar-te.
  Tota una experiència aixó de sortir al carrer, amb tants peus que belluguen, i tantes coses al teu voltant, i a sobre, més d'un dirà alló de: ai que bonic!
  Moltes gràcies per les fotos Nuc, m'ha ft molta ilu veure't tan estarrufat i guapo.
  Ah, i felicitats per la caseta tan xula!
 2. por: Montserrat Aguilera - 16-07-2013
  2  

  ETS UN PELUCHETE!!

  Quina cucada de gosset!!, ets preciós, i que et tenen mimat i cuidat, no fa falta ni que ho diguis. Amb la caseta tant bonica que tens i a sobre el llit, ummm, que be que s'está eh??.

  Porta't be, que ja veus que cau fuet i es molt bo!!, no m'estranya que et vulguin tenir en braços i que hagis conquerit a tota la familia,per que ets un gosset maco de veritat!!.

  Moltes llepadetes!!

Listado de seguimientos