Avui fa un any que la Lexi i la Montse es van trobar.

2-2-2009 - Nota sobre LEXI

Hola bon dia: M'agradaria que es publiqués en els seguiments que la meva "perleta", avui fa un any que la vaig adoptar. ufff!!, com pasa el temps qui ho diria, cada dia l'estimo mes, es molt bona amb mi, be alguna vegada em desfá una mica el llit, però es el minim que se li pot recriminar per dir-ho d'alguna manera. Tinc molta sort de tenir-la per que en moments difícils m'ha ajudat molt. Res, només per compartir la meva alegria amb vossaltres, SÍ JA FA UN ANY!! i espero que siguin molts mes. Un petó per tots!!.

comentarios

 1. por: Carme - 02-02-2009
  1  
  Lexi preciosa, encara que sigui des de la imaginació, t'envio un preciòs pastís de salxitxes de frankfort, que hi posa Moltes felicitats, i també hi poso una espelma per que puguis bufar.
  No cal que demanis cap desitg, per que ja ho tens tot.
  Un petó molt gran petita Lexi.
 2. por: Pol - 02-02-2009
  2  
  hola lexi! com m'agrada veure que tot et va tant bé després de la paciència que vas tenir!

  no vull treure't gens de protagonisme, te'l mereixes tot, però vull aprofitar que avui fa un any que et van adoptar per tenir un record per la Vilma. vareu ser companyes de protectora, i va ser gràcies al gran cor de la Montse que en la desgràcia de la Vilma, et van escollir a tu per compartir la vida. no pk fossis millor ni pitjor, res a veure, sino pk estaven decidits a donar tot l'amor que poguessin a qui més el necessités, sense importar-los-hi res més, i ara estic segur que la Vilma, desde el cel dels gossos, se n'alegra tant com nosaltres o més de saber-te tant feliç.

  un petó molt fort a les dues!
 3. por: OLGA - 02-02-2009
  1  
  Que bé Lexi, com passa el temps... sembla que era ahir que estabas amb nosaltres i ja ha passat un any...
  Moltes felicitats per la sort que has tingut de trobar a la Montse que t'estima tant, aprofita i deixat estimar..
  Molts petons a les dues.
 4. por: Montserrat Aguilera - 09-02-2009
  2  

  OCATA JA ES CASA NOSTRA DE LA LEXI I MEVA

  Hola bon dia:

  Ahir vam anar la Lexi i jo a Ocata a veure al meu "afillat", el Brownie, i ens vam trobar amb la Carme, el Brownie, la Margarita i la Lala, va ser una jornada molt maca i així la Lexi va poder correr i jugar amb la sorra i va fer unes gambades prou interessants, de tornada com que no teniem taxi (jo no tinc cotxe), doncs varem anar desde l'estació de Sant Adria, fins a Bac de Roda - Taulat, caminant, uffff!!!, be però així la Lexi, que está preciosa, va fer molt d'exercici i a la tarda les dues estabem roncant al sofa.

  Be, ja ens tornarem a veure aviat!!.

Listado de seguimientos