QUIN ENSURT!!

21-10-2009 - Nota sobre LEXI

Ufff!!, encara en dura l’ensurt que vaig patir ahir amb la Lexi, anava caminant cap a casa, desprès de que hagués fet la seva passejada nocturna, quan de sobte veig a un pastor alemany solt i un altre gos enorme i tots dos venien corrents cap a la Lexi, el pastor alemany li va ensenyar les dents i va anar cap al llom de la Lexi, sort que faig fer una estirada i no li va passar res, però pobreta es va quedar tan espantada que buscava la porta de casa per pujar corrents.

Jo em vaig posar com una boixa, cridant a la propietària del pastor alemany que per cert ja ha atacat a tots els gossets del edifici on visc, i estar denunciada, per que a una pobreta li va fer passar una nit a l’hospital.

La vaig amenaçar, li vaig dir que era una vergonya que no portés el gos lligat i amb morrió, la companya que anava amb ella, em va preguntar si la Lexi s’havia fet mal, li vaig dir que no, però que de totes formes, li posaria una denuncia per que es molt fort que vagis passejant i de sobte et vegis venir a dos gossos grans ensenyant les denets.

Ahir per la nit no vaig poder mes que trucar a la Carme, per que estava molt nerviosa i vaig estar comentant que volia denunciar i sí ho faré, li clavaré una bona denuncia per que cada cop que ens ensopeguem amb aquest goss, sempre passa alguna cosa o d'altre, i a més la propietaria ni mu, baixa el cap i lliga el gos per mi que està com un llum.

En fi, espero en un altra ocasió explicar coses mes animades.

Petonets i fins la desfilada!.


comentarios

 1. por: Monica - 22-10-2009
  1  
  quina vergonya de gent!! evidentment si la propietat es una mal educada el gos surt com surt, agresiu.

  m'alegro q lexi estigui be!!
 2. por: Carme - 22-10-2009
  2  

  Ai que ha anat de poc!

  No s'enten que la gent vagi tant de passota amb gosos que son agresius.
  De fet tampoc s'estimen els seus animals, per que no es preocupen d'educar-los, tenen un gos com podrien tenir una planta.
  No deixis de fer la denúncia, a veure si aquesta persona pren conciència de com han d'anar els animals, i ja se sap que quan ens toquen la butxaca es quan reaccionem.
  Trist? Doncs si, però funciona així.
  El important es que la Lexi està bé i tu també.
 3. por: Alicia - 26-10-2009
  1  

  Nena, quin "susto"!

  Com que ens vam veure ja ho vam parlar, de debò que em sap greu.

  Fes un petó ben gros a la Lexi de part nostra perquè li passi l'ensurt.
 4. por: Montserrat Aguilera - 27-10-2009
  2  

  DONCS DE LA DENUNCIA "NA DE NA"

  Ahir vaig anar a la comisaria dels mossos i em van dir que com que la Lexi no ha patit danys que no me la poden acceptar, es veu que has d'anar amb el gosset a trocets, ja els hi vaig dir que aquest pastor alemany es un perill, que ja ha atacat a varios gossets i ha estat a punt de fer mal a un nen, evidentment a les persones que ha fet mal, ja ho van denunciar, però a mi no me l'han acceptada, així que ja veurem, ara s'està pensant de fer una denuncia conjunta de tota la comunitat.

  De totes formes, moltes gràcies per les vostres paraules i el vostre suport.

  Petons!!
 5. por: Carme - 27-10-2009
  1  
  Doncs si ho feu tota la comunitat segurament serà un element de força. Digo yo, vamos!
  El que sería just es que a qui posesin una bona multa i alguna advertència seriosa, hauria de ser aquesta propietària tant passota o millor, tan irresponsable.
  A veure com acaba tot això.

Listado de seguimientos