BONES FESTES I MILLOR 2010

23-12-2009 - Nota sobre LEXI

Hola família!!, encara que ens comuniquem per mail i ja us vaig conèixer a la majoria al darrer sopar, no per això volem (la Lexi i jo), deixar de dir-vos que esperem ambdues que passeu unes felices festes i que tot el que necesiteu es compleixi amb l'any vinent que aviat encetarem.

La Lexi está preciosa i cada cop mes carinyosa, encara que a cops em fa anar una mica de corcoll per que es un nervi, però l'estimo moltissim.

El nostre desitj es que la majoria de gossets tinguin aviat una casa on s'els estimi i s'els cuidi, això seria fantàstic, oi que sí Lexi??, be la Lexi, encara que no la veieu diu que a ella també li agradaria que tots els de la gossera poguessin tenir aviat una casa.

Vinga doncs, amb aquets desitjos, ens despedim fins la Pirena que si no passa res, allà ens veurem.

Petons de la Montse.

LLepadetes de la Lexi per tots!!.


comentarios

 1. por: Esther - 23-12-2009
  1  

  SIIIIIII!

  Ei, sóc la primera!

  Us desitjo tot el millor del món per aquest nou any, a la Lexi i a tu, perquè sou com la Carmen Maura, que li deien "Nena, tú vales mucho!" (això la Montse i jo, per edat, ens en podem recordar, hehehe).

  Doncs això, que valeu molt, i que us mereixeu que us passin només coses bones. I a tots els que estan a la gossera, mil petons, i que aviat arribi la familia que us estimi de debò!
 2. por: Carme - 24-12-2009
  2  

  De veritat que si

  Que coincideixo al 100% amb el comentari de la Esther, i que us desitjo el més bo i millor per l'any 2010. A la Lexi ja fa temps que li ha tocat el millor, i a tu també, que la seva companyia val molt.
  Que per molts anys d¡isfruteu de la companyia mútua, i que aquestes festes portin, us portin, ens portin, un munt de coses bones.
 3. por: OLGA - 25-12-2009
  1  
  Bon Nadal Montse!!
  Me n'alegro molt que esteu tan bé i que la Lexi hagi trobat amb tu la seva familia, perque se que sera molt feliç...
  Bon Any per tu i la Lexi!!!!
 4. por: MAITE - 29-12-2009
  2  
  Feliç any Lexi en el 2008 vas desitjar una casa i "vuala".
  Quina casa!!

  bon any

Listado de seguimientos