No es pot disimular que li cau la baba

3-2-2010 - Nota sobre LEXI

LEXI
 
Sembla mentida no??, ja fa 2 anys que tinc a la “meva petita” la Lexi, el temps passa molt ràpid, però us haig de dir que cada cop ens entenem millor, es una passada per que nota tots els meus estats d’ànims, si estic trista passeja al meu costat sense tibar, si veu que faig bromes i estic contenta, aleshores s’anima i apa a fer festesCada cop que arribo a casa es una gresca continua, salta, brinca i a servidora se li cau la baba, apart de que tota la meva família l’estima moltíssim, per que tal i com ja em van dir quan la vaig adoptar, la Lexi es fa estimar i tant que sí. Tinc molt clar que realment ara no se que faria sense ella ja que es un dels motius per que m’aixequi cada dia, per que en els moments crítics en va ajudar molt a la seva manera i per això cada cop mes et dic a tu Lexi: T’ESTIMO BONICA!!.

comentarios

 1. por: Carme - 03-02-2010
  1  

  Litres de baba

  I qué? Que per molts anys podeu disfrutar de la vostrra companyia, que tant a la Lexi com a tu ja us toca una mica de pau i tranquilitat.
  Una abraçada per aquest bitxo pelut de quatre potes, "buenu" i un altra per la Montse, va, que no sigui dit!
 2. por: Aida - 03-02-2010
  2  

  Hola Lexi!!

  hola petita!! com et va??? jo no et coneixia fins el dia de pirena que vas apareixer a la gran pantalla!! ay quina dueña q tens... jo crec que el mateix diries tu que no faries res sense ella no?? espero que os vagi molt be!! deww
 3. por: Esther - 04-02-2010
  1  

  I tant!

  A tu et cau la baba amb la teva Lexi, però apa que ella... Te'n recordes del dia de la fira a la plaça de Masnou? Estàvem a la terrassa, tu vas entrar un moment al bar i la Lexi es desesperava, no es va quedar tranquil·la fins que vas tornar. "Ai, la mama, ai la mama!"

  Us ho mereixeu tot i tot. Que sigueu molt felices!
 4. por: Margarita - 05-02-2010
  2  

  PETITA GRAN LEXI

  Aquesta es una manera curta de definir la nostre estimada Alexandra(Lexi pa los amigos), cada cop que estem a punt de tenir un "lleno", ens ve a la memòria la Lexi , ja que era el perfecte comodí, la Lexi aqui, la Lexi allà, Molts petons
 5. por: OLGA - 06-02-2010
  1  
  Montse realment la Lexi esta preciosa, pero no es de estranyar ja que te una mami que la cuida i l'estima... Tal com diu la Margarita la Lexi era el nostre comodí, quand faltava gabìa era la Lexi la que anava camvian ja que era tan pacient amb els altres gossos que no teniam cap problema i veus al final ha tingut la seva recompensa, ha trobat una mami excelent amb la que no li faltara mai l'amor que ella tan es mereix...
  Molts petonets per les dos...
 6. por: SANDRA - 07-02-2010
  2  

  Lexi

  La Lexi esta guapissima, es que es una gossa tant bona. La veritat que quant estava a la gossera era la gossa mes obedient, la mes alegre , super sociable ... la vem trobar a faltar molt al principi tot i que no ha pogut fer millor sort, la Montse.
  Es genial que us hagueu trobat, petonets.
 7. por: Pol - 07-02-2010
  1  
  dos anyets ja... com passa el temps... i el que us queda encara!! un petó a les dues!
 8. por: Montserrat Aguilera - 08-02-2010
  2  

  GRÀCIES A VOSALTRES!!

  Gràcies a vosaltres a tots els voluntaris d'ADAM, de que la m'enorgulleixo de pertanyer, per haber-me donat a aquesta criatura tan sensible i bona i bonica i guapetona i ...., ai Senyor com me l'estimo a la "niña".

  Gràcies pels vostres comentàris.

  Petonassos grans i grans!!.
 9. por: TERESA - 09-02-2010
  1  
  Quina sort heu fet les dos, ja fa dos anys? el temps pasa volant, la Lexi que jo no entenia com no l'agafaba ningu amb la bona gosseta que era, i carinyosa, pero está vist que t'estava esperant a tu Montse, i les dos heu fet molta sort.
  Un petonaç

Listado de seguimientos