UMMM QUINA CASA RURAL!!

9-12-2010 - Nota sobre LEXI

Foto 1 de 25     |  

LEXI
 
Hola a tots i totes!, la Montse aquest pont en va portar a una casa rural, en la que vaig fer molts amics.

A la casa hi havia dos gossos un mascle i una femella, el mascle es diu Matías i la femella Manuela, be també hi havia un coixet que es acollit d'una altre lloc que es veu que no li fan gaire cas i els de la casa rural, el cuiden molt be, que es diu Marquitos.

Van anar al riu i vaig còrrer molt, la Montse també per que es pensava que em perderia, però no per que jo la vigilava, ja sabeu que es deshorienta una micona, pobreta, però jo la feia seguir.

Ah!!, el primer dia d'anar inspeccionant tot, vaig caure a un rierol i em vaig mullar tota, ufff!!, quin ensurt, a més no podia sortir de l'aigua, per que la muntanya era molt empinada i la pobre Montse no podia fer res per que no tenia lloc per on passar, però de mica en mica, vaig anar pujant i em vaig espolsar i també estava molt nerviosa per que tenia fred, be la Montse em va secar prop de la llar de foc, amb una tovallola que li va donar la duenya de la casa, que per cert es molt amable tant ella com el soci.

Apart d'aquest petit ensurt del que se'm va quedar una tos forta, be només en va durar una nit, m'ho vaig passar molt be.

Quan passejaben prop del riu em va veure un gosset que es deia Blacky que se'm va voler pujar a sobre, però el coixet em va defensar, aiiiiii!!, quina cosa tan bonica, lluitave per a mi, va ser molt romàntic!!!.

Be, la qüestió es que m'he quedat amb ganes de tornar-hi, igual que la Montse, que potser ens animem i anem a l'estiu.

Per cert, com veieu s'han col.lat dues fotos que no tenen res a veure amb la sortida a la casa rural, però es veu que la Montse té problemes per a poder-les esborrar, així que per favor, no li tingueu en compte.

Ah!!, també vull aprofitar per dessitjar-vos a tots unes bones festes.

Llepadetes i guaus de part meva i una abraçada i petons de part de la Montse.

ah!!, aquest cap de setmana, torno a tenir a la Catty la fiola de la Montse, ai mareta meva, espero que no em faci ballar com l'altre vegada.


comentarios

 1. por: Carme - 11-12-2010
  1  

  Apa, que axio és vida!

  Doncs ja veig que t'ho vas passar de lo més super, tret de l'ensurt de caire a l'aigua brrrrrrrrrrrrrrrrr! Ja tremolo només de pensar-hi. Tot i que ja imagino la serie de mimitos que vas rebre a canvi, i les refregades amb la tovallola a la vora del foc per que estiguesis calentona.
  De totes maneres, vigila Lexi, que ja no tením edad per aquestes inmersions invernals, i la Montse tampoc està per fer de Vigilante de la Playa (o del Rio en aquest cas)
  Me n'alegro molt que us ho hagueu passat tan bé vosaltres dues, i a més amb aquestes companyies perrunes tan guapos tots ells.
  Ah, i que un xicot quatre potes et defensés, és per sentir-se guai, no?
  Moltes rascadetes carinyoses, preciosa.
 2. por: Esther - 14-12-2010
  2  

  Uau, que bé!

  Ostres, Lexi, quina envegeta sana que em fas!

  Us ho vau passar bé, eh? (apart de la remullada). I això que un galant lluiti per defensar-te, doncs què més vols? Això sí, sort en té la Montse de tu, que si no la vigilessis...

  No res, que a l'estiu a tornar-hi!

  Me n'alegro molt. Una abraçada i llepades de la Katia i la Bonnie, i mossegadetes dels gats.
 3. por: Marta - 18-01-2011
  1  
  mare meva,,,això és viure bé,,,,alça LEXI,,,

Listado de seguimientos