AI SENYOR COM M'HAIG DE VEURE!!

27-10-2011 - Nota sobre LEXI

Foto 1 de 3     |  

LEXI
 
Hola a tots i totes:

Mare meva com m'haig de veure!!!, a la Montse se li va ocórrer de disfressar-me una mica a lo Audrey Hepurn, amb el mocador i les ulleres, per que la botiga La Guineu que es on a vegades em compra xuxes i corretges i pinso, fan una festa de carnestoltes per nosaltres els animalets i volien que anessim disfressats.

Sort que a la Montse no li agrada que vagi disfressada pel carrer ni a mi tampoc, i encara va ser "bona persona" i em va possar l'idumentària dins la botiga, només per la foto i surto al facebook de la Guineu, no!!, si encara en faré famosa!!, ja, ja, millor dit, bup, bup, bup, ah!, i em va possar les seves ulleres, mareeee!! no veia res, per que les porta graduades, però ara que em veig no estic del tot malament oi??, be jugeu vosaltres, encara que tant a mi com a la Montse ens agrada anar sense abaloris, però com que ens van dir a la Botiga que si el dilluns tornava anar amb el mocador i les ullers, potser cauria alguna xuxe, així que dons, apa altre cop mocador i ulleres, això sí, dins de la botiga.

Un guauuuuuu molt fort i moltes llepadetes i mimitus per tots els de la gossera i petonets forts per a tothom.

Lexi

comentarios

 1. por: Carme - 27-10-2011
  1  

  Tot sigui per la xuxe!

  Els grans a menjar panellets, i els quatre potes a menjar xuxes.
  Així que dilluns toca tornar a anar de gosseta d'incògnita com les gran estrelles de Hollywood. Quina paciència s'ha de tenir, oi? ah però una xuxe és un bon alicient.
  Estàs guapa Lexi, amb mocador i ulleres i sense.
  Moltes llepadetes i a veure si cau un trocet de panellet (els de pinyons estan molt bons)
 2. por: Amadeu - 29-10-2011
  2  

  ni de c--y-

  Jo, ni per xuxes em deixaria posar l'indumentaria... el "primo" de l'Argos, segurament si, es que pobret te paciencia...pero jo ni en somnis.
  Lexi t'acompanyo en el sentiment
  Brisa, la cavallot
 3. por: Esther - 29-10-2011
  1  

  Uau, que interessant que estàs, Lexi!

  Em deixaràs les ulleres i el fular? Amb els meus pòmuls i el meu morro estilitzat, quedaré com la Angelina Jolie.
  Bé, la veritat és que a mi les xuxes no em maten, a qui li agraden és a la Bonnie, però sí que m'encanta veure'm "divina" i que tothom em digui que guapa que sóc.
  Qui ha dit "per ser galgo"? Grrrrrrrrrrr!
  Moltes llepades i saltirons de costat amb remenada de cua.
  Katia

Listado de seguimientos