EI QUE AQUESTA SETMANA FAIG 10 ANYS!!!!

20-6-2012 - Nota sobre LEXI

Foto 1 de 7     |  

LEXI
 
Hola a tots i totes:

Només dir-vos que aquesta setmana faig 10 anys!!, la Montse em va donant, en petites dossis, hamburguessetes, pernil i fins i tot carn, però poquet, ummmm, a mi m'agrada molt.

El pasat cap de setmana vaig estar amb la Pepi, la mama de la Montse a casa seva, i també em va donar pernil en dolç i com que era dissabte per la nit li va dir a la Montse que anés a buscar dos bocatas de pernil i quan jo vaig sentir a la Montse que deia, ei Lexi anem a comprar pernilet, buuuummmm, vaig arrencar a còrrer la Montse em portaba i semblava que volava pobreta, i directe al bar, i com que ja em coneixen en va donar l'amo un trocet de formaget aiiiiii, jo li vaig fer unes remenades de cua i ell reia molt amb mi.

Pels barris, tant del Poble Sec on viu la Pepi i el Poble Nou, on vivim nosaltres, em diuen que soc una gosseta molt guapa i molt tranquil.la, be ara en aquesta època amb tant de soroll, on paso força malament, nomès vull estar amb la Montse al seu costat, per que veig que ella esta tan tranquil.la.

Us deixo unes fotos a casa de la Pepita, una del carrer on viu i d'altres passejant amb la Montse.

Una llepadeta molt gran per tots i totes i molts mimitos pels meus amics de les gàbies.


Lexi

comentarios

 1. por: Carme - 20-06-2012
  1  

  Moltes felicitats!

  Carai Lexi, això dels deu anys ja és una edad que impresiona, posar dos xifres en lloc d'una. Però tranqui, que estàs ben guapa i que no els aparentes, com si t'haguesis fet un lifting, vaja!
  Apa que entre la Montse, la Pepi, i el senyor del bar et tenen ben contenta, tot i que ja sé que la Montse controla bé el tema xuxes i premis, per desgracia per tu clar, que arreplegaries més coses bones de les que et deixa.
  Tranqui Lexi, que deu anys no són res, i estàs feta una mocita de buen ver.
  Molts petonets preciosa i bon aniversari!!!
 2. por: Carme - 21-06-2012
  2  

  Estava fent proves

  holaguapa
  Fent proves m'ha sortit aquest hola guapa, que tot i que ha quedat arrejuntao el deixo, per que deu anys és mereixen més d'una salutació.
 3. por: Carme - 21-06-2012
  1  

  I més del mateix

  hola
  hola, adeu i un altra vegada: Happy birthday
 4. por: Esther - 24-06-2012
  2  

  Felicitaaaats!

  Deu anys? Som de la mateixa quinta, més o menys! Quina gràcia!
  Sort que estem fetes unes xavales, aquestes jovenetes no ens arriben ni a la sola de la sabata.
  Una remenada de cua i uns quants balls, moltes llepades mullades de la Bonnie i un run-run dels gatons, que saben que tu ets de confiança i no els empaitaràs. Ah, i les mamas diuen que moltes rascadetes i petons!
  Katia
 5. por: Mercè - 27-06-2012
  1  

  Felicitats wapeta

  Moltes Felicitats Lexi
  Això si que es una celebració ! ! !
  Una parelleta com tu es el que voldria jo...no aquesta boja que tinc a casa.... aix
  Però vaja, la Brisa també col•labora:
  T’envia unes llepades ben mullades i unes remenades de cua en plan ella, es a dir, que com t’enganxi et pot enviar a l’altra banda del carrer amb la punteta de la “cuafuet”
  Jo et faig unes bones ensumades i si et despistes un pipi per sobre...per que facis bona olor
  Per cert, la Brisa i jo també ens desfem per aquests premis taaan bons
  ....................Ai, valeee............... la dues cames diu que rascadetes darrera les orelles, o a la panxa, on t’agradi mes

Listado de seguimientos