Aviat s'acabarà l'estiu...

14-9-2008 - Nota sobre ONA

Foto 1 de 2     |  

ONA
 
Hola a tots, soc la ONA.
Aviat s'acabarà l'estiu i volia passar-me per aquí per saludar-vos i deixar un parell de fotos que em va fer la Clara la setmana passada.
Veureu que sembla que estigui trista, però el que passa es que la Carme (que no surt a la foto) tenia una galeteta a la mà i jo l'estava mirant fixament, perquè con que sóc tan moguda i no paro mai quieta, era la única manera de fer-me unes fotos decents (una d'elles ja està en un marc, al costat de la tele, jejeje).
Bé, estic molt bé. A finals de l'any passat ho vaig passar molt malament. Hem varen tenir que operar i tallar-me un trocet de budell perquè m'havia empassat un troç de pilota i me'l va perforar, ufff, quin mal em feia la panxa i com vaig plorar quan la Carme em va deixar a l'hospital perruno.
Hi vaig estar una setmana.
Ara estic molt bé, però la Clara i la Carme sempre han de vigilar que no mengi porqueries del terra i mai em deixen jugar amb pilotes que pugui trencar, perquè no se que em passa que m'agradan molt i me les menjo....

Bueno ja prou de rotllos, una llepadota per a tots els de la protectora, especialment per a la Carme.

Mireu que guapa qu'estic a les fotos!!!

comentarios

 1. por: Carme - 17-09-2008
  1  

  Ei Ona!!

  Que contenta m'has fet enviant fotos i comentaris!!
  No fa gaires dies hi pensava, que feia temps no sabiem res de tu, i mira per on, vas i apareixes.
  Estàs guapísima i amb un pel ... que t'hi poses brillantina?
  Pobrisona que s'ho va passar tan malament. T'hauria de servir d'escarment i no menjar més porqueries, que desprès ja veus que passa.
  Nosaltres teniem l'Aida, que aquest estiu li va passar el mateix que a tu, per que també es de les que arrepleguen tot el que troben, i també se li va treure un tros de budell.
  Es va recuperar molt bé, i ara també ja té casa.
  No m'extranya que tinguin la teva foto enmarcada i al costat de la tele, per que segur que hi quedes la mar de bé.
  Diguel-s'hi tant a la Carme com a la Clara, que et deixin a estones l'ordinador, i així ens vas enviant cosetes, que ja saps que a nosaltres ens superencanta.
  Un peto per les teves nenes grans (Carme i Clara) i per tu. totes les rascadetes d'orelles, cap i mimos que vulguis.
  Fins aviat
 2. por: ANNI - 18-09-2008
  2  

  preciosa

  Qué guapa que estàs, sembla mentida com et va de bé estar amb la Carme i la Clara, es nota que ets feliç, no saps com m'en al.legro, aquest amor s'el mereixen tots els nostres nens i per aixó fem tot el possible, perqué tots tinguin una bona llar i tot el carinyo com tens tú.
  Continúa enviant-nos notícies teves, ens fà molta il.lusió. Una bona llepadeta.

Listado de seguimientos