Mireu que m'ha passat!

4-5-2011 - Nota sobre Nana

Foto 1 de 3     |  

Nana
 
A que faig peneta? Doncs passa que m'he trencat els lligaments de la pota esquerra, la del darrera, i m'han tingut que operar. Amb gran preocupació per en Fede i la Judit (els meus papis)
De fet em defenso força bé gràcies a que encara em quedan tres potes, però ja tinc ganes de que tot quedi curat, tornar a tenir el meu fantàstic pèl, sortir cada dia i poder anar a jugar ambs els meus amics del Putxet.
De moment, la Setmana Santa que estava programat anar a Puigcerdà on m'ho passo pipa, ha quedat anul.lat, i tots ens hem quedat a casa.
Aixó si, si normalment ja em tenen mimada (ara que no em senten) aquests dies em tracten com a una reina, i clar, jo els deixo fer.
Bé, aviat tornaré a saltar i a còrrer, pero mentres tant, uf! quin avorriment!

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 05-05-2011
  1  

  OH!! NANA, COM HA ESTAT AIXÒ?

  Doncs, si que fas peneta sí, carinyo, però com be dius, els mimitos valen molt i mes ara que estás poxeta. De segur que quan menys t'ho esperis, estarás saltant i corrents, ja ho veuràs, ara de moment deixat mimar i segur que entre els mimos i les caricies dels teus papis, la cura serà molt mes ràpida.

  Una rascadeta suau per a tu, preciosa!.
 2. por: Carme - 09-05-2011
  2  

  Ai, ai, ai

  Nana preciosa, una mica de paciència que ja s'acaba i aviat tornaràs a tenir les teves "llanes", podràs anar a tot arreu, ja m'han dit que ets la fidel companya de'n Fede, els teus amics del Putxet estaran força contents quan hi tornis, i tot plegat, quedarà en un ensurt que quan més aviat quedi endarrera millor.
  Una abraçadeta amb compte, llepadetes, mimitos, mimitos, més mimitos, MOLTS mimitos.
 3. por: Margarita - 10-05-2011
  1  

  QUINA CARONA

  De pena, penita, pena, segurament a hores d'ara ja estaràs corrent, (poquet a poquet) i de segur que els papis et vigilen amb molta atenciò. Sigues molt prudent perqué et queden moltes setmanes santes per anar a Puigserdà. Petonets per a tots tres.
 4. por: Esther - 18-05-2011
  2  

  Ai, pobrissona!

  Que no, que segur que estàs com una reina mora que ets, i et tenen mimada a més no poder. Vinga, que aviat estaràs com nova i podràs jugar i saltar.
  Molts petons grossos perquè t'acabis de curar, i als teus papis també.

Listado de seguimientos