LA BEBE ENS ESCRIU

19-9-2007 - Nota sobre Bébe

Vaig millorant!!!
Hola soc la Bébe i vull dir-vos que ja no ploro quan els meus papis marxen a treballar. Em deixen a casa sola però tinc la terrassa per corre una mica, el saló i la habitació per acomodar-me mentrestant els espero. Ja faig els pipis i les caques a la terrassa i quan baixo a passejar també ja sé fer les meves necessitats, encara que no sempre en tinc ganes !!!!. no m'agrada molt el pienso però sí que menjo moltes salchiches...això sí que m'agrada!!!!!! també la meva mami em dona paté per gos. Soc molt feliç, tinc el pel més llarg i bonic encara que fa un mes em portaren a la perruqueria, allà sí que em deixaren super bonica , a demés que feia una olor molt bona, em varen tallar les ungles i rentar molt bé les orelles... Soc obedient, carinyosa i un petit dimoni. però els meus papis juguen molt amb jo i ens ho passem molt bé. vos envio un gran petó... moltes gràcies.

comentaris

 1. per: Margarita - 19-09-2007
  1  

  La nostra estimada Bébe

  Quina inmensa al.legria llegir les notes sobre el nostres gossos que ja tenen una familia. La petitona sabem que està encantadíssima amb els seus nous papis. Molts petons per a tots
 2. per: Carme - 21-09-2007
  2  

  Una nina de nom Bebe

  Ens agrada molt rebre notícies i saber com estan de bé els "nostres" gossos.
  Ens encantarà que ens envieu alguna foto d'ella, per que segur que ha canviat i està preciosa. Ja era una monada, i ara que està cuidada, mimada i amb rentat de peluqueria, deu ser la preciositat número 1.
  Una abraçada.

Llistat de seguiments