En Dark s'està fent gran!

13-12-2007 - Nota sobre DARK

Foto 1 de 3     |  

DARK
 
Sento haver trigat tant!
Aquí us deixo algunes fotos perq veieu els "cm" q ha crescut!
És una passada, cada dia ens sorpren! Jo li intento ensenyar coses xo es q ell n'aprèn d'altres sense cap mena ajuda. Ens demana per sortir a passejar, es posa a caminar a dues potes per cridar l'atenció, si, si dret! i quan entra a casa va a buscar el "nini"(el seu company ara ja destrossat)i el troba de seguida, es = on l'amaguem! Res, q està wapíssim!

Vagi bé!
Una abraçada!

Maria & Dark! ;)

comentarios

 1. por: Carme - 13-12-2007
  1  

  DARK O SALTIMBANQUI?

  Hola Dark, m'agrada veure que encara tens cara de cadell, i t'ho miras tot amb un ulls ben oberts.
  He de dir-te que et trobo guapíssim. De petitet ja ho eres, però es que tots el petitets son tendres, en canvi ara que ja ets un homenet, fas molt de goig.
  Segur que fas totes aquestes moneries per demostrar a la teva familia que te'ls estimes, com ells t'estimen a tu, que aquestes coses en noten.
  Molts petonets per tu, per la teva familia, ah! i pel Nini, faltaria més, i que els reis et trobin tan preciós o més com fins ara.
  Una abraçada i com sempre, agraïm moltíssim les vostres notícies i fotos.
 2. por: ANNI - 17-12-2007
  2  
  Mare meva, que gran que t'estàs fent!!! i que guapo i brillant, es nota que et cuiden bé i que ets molt feliç, amb els amos que tens i l'espai per correr i fer monades, no m'extranya. Au, una llepadeta ben bona i fins aviat.

Listado de seguimientos