Brisota

12-2-2014 - Nota sobre Brisa

Foto 1 de 3     |  

Brisa
parar al sol... quina feina mes estressssant  
Que tal peluts i peludes, i deuscames corresponents,
Soc la Brisa, la gosseta mes bruta de tot el Solsonès.
Imagineu, haig de portar la cua embolicada sempre amb esparadrap. Per que? Us preguntareu. Ara ho explico: m’emociono tant i tant per qualsevol cosa que els cops de cua fan tremolar parets i cames i tot el que troben i així vaig deixant un rastre sanguinolent, com si fos un mossèn repartint aigua beneïda. I la duescames ja esta fins els “dellonsis” de netejar sang. Diuen que aquesta casa seria una festa pels CSI.


El Cafè es un terrabastall
Tot el dia barrinant alguna malifeta com menjar llits; no para, no guanyem per llits....clar que jo em vaig menjar un graó de l’escala.....be millor no recordar...aix
L’Argos juga molt amb el Cafè, Corren com dos eixelebrats; jo no per que ja em toca dormir amb ell. Ja tinc prou dosi de peludet.

No m’agrada gens la neu, esta freda i mullada. Si puc saltar-la be, si no, no surto BRRRR. Aquesta terra es molt freda i ara em passo el dia davant el foc i no em fico dins per que no em deixen que si no...


Com tinc tanta força quan em treuen em posen un trasto a la cara que no m’agrada gaire però que serveix per que no li arrenqui el braç a la “jefa”. Així vaig al seu costat com una bona nena fins que arribem al bosc i allà corro el que em donen les potes (que es molt).
Diuen que semblo una daina per que faig uns salts ben alts.
De vegades la duescames s’amaga darrera un arbre i quan no la veig em poso molt nerviosa i desfaig el camí tan ràpid que em passo de llarg i m’ha de cridar. Em fa por que es perdi per que porta premis a la butxaca i si no la veig igual li dona a algú altre

Moltes llepades, exuberants com jo, per a tots i totes.
Fins la propera

El de la foto soleiada es l'Argos, al video surto jo, el peludet pensant alguna malifeta. I la meva super llengua al atac

http://youtu.be/0D3C-ELvrkQ

comentarios

 1. por: Montserrat Aguilera - 13-02-2014
  1  

  HOLA GUAPA, JA VOLIA SABER COSES DE VOSALTRES

  Aix Brisa, ves amb compte amb el tema de la cua, que et quedaràs sense, una micona de seny, no vagis tant de bolit!!!!.

  Molt be que no perdis de vista a la teva duescames, mes tenint en compte de que porta xuxes ummmmm!!, això está força be. El cafè i l'Argos, be deixal's que juguin junts, tu ja dorms amb l'Argos, ja està be.

  Esteu preciosos i la veritat es que es un gust saber de vosaltres.

  La Lexi us envia moooooltes llepadetes i diu que tinguis cura amb la teva cua i que a ella sí que li agrada la neu, encara que aqui cau poqueta.

  Molts mimitus a repartir!!
 2. por: Esther - 13-02-2014
  2  

  Ai aquesta cua!

  Has provat de fer-la anar en cercle, com un molinet? Jo ho faig així i no xoco amb res. Mira que haver de dur la cua embolicada amb esparadrap, homeeee!
  El tema xuxes es important, s'ha d'estar alerta, la Lola porta de vegades xuxes al pipican i si em despisto, les reparteix entre tots. Ah, no, què s'han cregut? Es la MEVA mama i són les MEVES xuxes (sort que a la Fada no li agraden massa)...
  Esteu tots mooooolt guapos. Unes bones remenades de cua (sense ensangonar res), una ''estirá'' de la Fada i molts petons i rascadetes de les mamas. Run-runs també, de bon rotllo, però guardant les distàncies.
  Bonnie
 3. por: Carme - 13-02-2014
  1  

  Buuuf!

  Només llegint el que expliques, ja m'he atabalat.
  En primer lloc, deixe'm dir-te que la foto de l'Argos m'encanta. És com si la Divina Providència l'iluminés amb el seus rajos de llum, (bé, més o menys)
  La carona del Café, la trobo preciosa, i sí que fa cara de pensar, a veure, que podria fer per passar l'estona? I segurament serà alguna trastada.
  No sé per que m'ha entrat la suspita, segurament del tot infundada clar, de que a casa vostra no es deuen avorrir gaire.
  Jo t'entenc, entre trepitjar la neu i escarxofar-me davant un bon foc, no hi ha color! Però també és necessari sortir i que ens doni l'aire, clar que el del Solsonés deu ser ben fresquet!
  Tu per si de cas no perdis de vista a la "jefa", principalment per que és qui porta les xuxes, tema de molta importància.
  Sou molt guapos els tres, sobre tot en foto, per que quan us debeu posar d'acord per fer algún terrabastall, pot ser la bomba.
  T'he vist amb el qui suposo net dels dues cames, suposo ja saps que és petitet i no t'hi pots tirar en planxa, oi?
  Brisa, m'agraden les teves notícies que ens parlen de tu, de l'Argos, del Café, i sempre em fan somriure.
  Una abraçada a la familia, i per vosaltres petonets a cabaços.

Listado de seguimientos