LA MEVA NOVA VIDA

23-9-2008 - Nota sobre PEGGY

Foto 1 de 9     |  

PEGGY
 
HOLA A TOTS.
US ENVIO UNES FOTOS PERQUÈ VEIEU LA VIDORRA I ELS PASSEJOS QUE EM PEGO.AQUEST ESTIU JA M'HE RECUPERAT DEL TOT DE LES MEVES "PUPES"
CADA DIA M'ASSEMBLO MÉS A LA NOE,QUE TAMBÉ ÉS UNA PUPES,COM SABEU ELS QUE LA CONEIXEU.
QUAN SORTIM A CAMINAR,JO SEMPRE VAIG SUELTA,PQ SINÓ NO CAMINO,I SEMPRE VAIG DARRERA LA NOE,NO COM EL MEU COMPANY EL RAIG,QUE NO FA GENS DE CAS I ÉS UN ESBOJARRAT.
DONCS MIREU LO FELIÇ QUE ESTIC A LA CASA DE LA MUNTANYA.
MOLTES BABES A TOTS ELS VOLUNTARIS I ESPERO QUE EM VINGUEU A VEURE UN DIA D'AQUESTS I US ENSENYARÉ ELS CAMINETS TANT MACOS QUE HI HA A TEIÀ.

comentaris

 1. per: Carme - 24-09-2008
  1  

  La nostre per sempre estimadíssima Peggy

  Tot i que m'ha agafat tortícolis per mirar alguna de les fotos, jejeje, el cert es que m'ha agradat moltíssim de veure't.
  Continues tan seriosa com sempre, però molt més guapa. Es veu que et prova l'aire de la muntanya, i la companyia del Ras, i les explicacions del Blai, i ... vaja! que estàs molt rebé on estàs, i se't nota.
  Ara que la Noe sembla que ja s'hi enten amb això d'enviar fotos, hem de demanar-li que no deixi de fer-ho, tot i que també ens agrada veure't "in person".
  Tots els que t'hem conegut, hem quedat enamorats de tu, i el cas es que ningú sap ben bé el per què, però el sentiment hi es.
  Un gran petó Peggy.
 2. per: Margarita - 25-09-2008
  2  
  Hola Peggy Sue estàs tant bonica com sempre, peró ara a més a més ets feliç algún dia a soles t'explicaré la inmensa sort que has tingut al anar a viure amb la Noe, en Blai, en Raig i també, perqué no amb lÈnric. Moltissims petons per tots ells i per tu un gran ACHUCHON.

Llistat de seguiments