D'aquí un mes faré 1 any

4-2-2008 - Nota sobre Rai

Foto 2cat/ de 3     |  

Rai
 
Hola a tothom!! Ara feia mooolt que no apareixia per aquí! Tot i això, haig de dir que estic molt bé; em cuiden com tot un senyoret. A mida que em faig grandet (perquè d'aquí 1 mes ja faré un any) ja vaig fent cas. Ja domino tots aquells truquets del "seu, pota, platz..." tot sigui per aconseguir alguna galeta!! Tot i això, sóc encara un juganer bestiota! Busco gossos a tort i a dret (i gosses també, perquè negar-ho!!*) Però bé, va tot molt bé. Us poso algunes fotos perquè veieu que m'he fet molt gran i guapo (ja peso 18 kgs!!). Fins aviat!!!

Rai.


*PS. Els meus amors em volen esterilitzar; creuen recordar que els van assegurar que totes les despeses anaven a càrrec de la protectora, però no n'estan segurs; si els deixeu algun comentari aquí que ho confirmi els ho faré saber. Gràcies!

comentarios

 1. por: Carme - 06-02-2008
  1  
  Hola Rai
  Doncs sí que has crescut sí. Te'n vas anar que eres un trocet de gos, i ara ets un senyor gossàs, per cert, i que no se't pugin els fums, ara que no ens sent ningú; que guapo arribas a ser!!
  Estic molt contenta de que estiguis bé i que els teus amos també ho estiguin amb tú.
  Els teus amos ho recordan bé. La teva esterilizació anirà a càrrec de la prote, sempre i quan es faci en el mateix veterinari on es va fer l'adopció.
  Els hi has de dir que truquin previament per demanar dia i hora, al telèfon 935557352, dient el teu nom i que ens vas ser adoptat.
  Aixó sí, ja t'aviso que et faran estàr en dejú des de la nit abans, i només podràs veure aigua un parell d'hores abans de la intervenció (que no te més importància, no t'espantis)
  Espero que ens aniràs enviant comentaris i fotos, que certament ara ja feia molt de temps que no en sabiem res, i has de saber que a tots es encata saber de vosaltres.
  Una estiradeta molt carinyosa d'orelles.
 2. por: Carme - 18-02-2008
  2  
  Confirmat que el Gino es germà de'n Rai, també ho son el Max i el Rex, per si apareixen algun dia per aquestes pàgines.
  La veritat es que han passat de ser aquelles cosetes menudes amb grans orellotes, a aquests xicots tan guapos i ben plantats.
  Fins aviat, espero.

Listado de seguimientos