El Seven està fet tot un artista!

19-2-2008 - Nota sobre Seven

Foto 1 de 5     |  

Seven
 
Després de tres setmanes seguides de tenir el Seven a casa, el dissabte vam adoptar-lo definitivament!

Estem molt contents de formar part de la seva vida i suposo que ell de la nostra! El Seven té un caràcter molt bo i la seva evolució va cada dia millor, tot i que a vegades ens en fa alguna de les seves, ja està més tranquil, i s’està recuperant molt bé de l’accident.

La veritat, és que gràcies a les pautes que ens va donar el Toni, cada dia ens fa més cas, ja no tira tant de la corretja, i el podem treure a passejar tranquil•lament, ja sap donar la pota i fins i tot la pilota! En definitiva, està fet tot un artista!

Us envio unes fotos perquè pugueu veure què guapo que està!

Us seguirem informant i des d’aquí, animem a la gent que està pensant en adoptar un gos a que ho faci, doncs per nosaltres ha estat una experiència molt grata.


comentarios

 1. por: Carme - 19-02-2008
  1  
  que guapo arribas a ser!
  Vas tenir uns començaments ben difícils, i t'ho vas passar malament, però això ja forma part del pasado remoto, i ara el que compta es que tens una familia i un educador, que sabran treure el millor de tú. Que jo personalment crec que es molt.
  Me'n al·legro molt per tu, pel Josep i per la Cristina que formeu una familia encantadora.
  Molts petons pels tres.
 2. por: ANNI - 20-02-2008
  2  
  Estàs guapíssim! i elque et falta! d'aquí un any, quan ja siguis adult, tindràs una planta que tothom es girarà pel carrer per veure't. Ara, peró, encara fas coses de cadallet, i com que ets molt intel.ligent de seguida aprendràs a jugar només amb el que és teu, amb les teves joguies i no amb els coixins dels papes.
  Felicitats Seven, sé que has tingut finalment una bona llar i uns papes que t'estimen, ja et tocava.
  L'altre dia va trucar el teu primer amo, el que et va educar de petit i que et va haver de donar convençut de que aquella dona et cuidaria bé. Es va quedar parat de veure que estava a la prote i després d'explicar-li les teves penes, es va queda molt content de saber que ara ja tens qui et cuida de debó.
 3. por: EVA I CARLES - 21-02-2008
  1  
  ¡Cachorrin, estas fantástico! Estamos orgullosos de ti, no todos hubieran superado con nota los obstaculos que tú has pasado.
  Os deseo a tí y tus nuevos compañeros de aventuras, muchísimos días de felicidad.
  Un beso muy fuerte en el hocico.

Listado de seguimientos