AIXÍ ES QUEDA LA LEXI AMB LA CALOR!!

8-9-2011 - Nota sobre LEXI

LEXI
 
Hola guapos i guapes!

Doncs sí, així es com hem quedo quan tornem de passejar amb la Montse, sobretot si fa molta calor, gairebé els meus ulls están quasi tancats, per que es el migdia sobre les 15 hores, quan hem tornat de passejar, aleshores m'entra una modorra que es massa!!.

Així just desprès de que la Montse dini, em quedo al seu costat per que no estigui soleta i de pas si cau alguna cosa, dons millor que millor, i quan la Montse diu, Lexi, ja no hi ha res mes, vaig a menjar una mica del pinso i ràpidament em pujo al sofà i desprès em quedo adormida.

Ai Senyor, quina vida que porto oi??, segur que no us faig gens de pena.

Unes llepadetes i molts mimitos per a tots / totes i pels meus amics de les gàbies.

Lexi!.

comentarios

 1. por: Carme - 08-09-2011
  1  

  Quin patir!

  és de domini públic la vida de perros que portes, i tens raó, no ens fas ni gota de pena, ben al contrari, que vius com una reina.
  Moltes llepadetes, i que facis una bona migdiada, mentre la Montse sua la gota gorda anant i venint de la feina.
 2. por: Esther - 13-09-2011
  2  

  Hola, Lexi!

  Dona, pena, allò que es diu pena... doncs no.
  Nosaltres també portem una vida "de gos". Ens hauries de veure esteses tan grans com som (o sigui, força) al llit de la mama, quan es lleva i ens el deixa tot per nosaltres, esperant que es llevin les altres mamas per tornar-nos a treure. I ara uns petonets, i ara un altre passeig, després al parc amb els amics, després un bon sopar, i anar fent...
  La mama Esther de vegades ens omple de petons i abraçades i ens diu "petitones", no sabem si ens ho diu amb carinyo o és que necessita unes ulleres noves.
  Resumint, que es pot viure millor, però surt més car.
  Moltes llepades i saltirons,
  Katia

Listado de seguimientos