EI QUE AQUEST MES FA 5 ANYS QUE ESTEM JUNTES!!!!

1-2-2013 - Nota sobre LEXI

Foto 1 de 2     |  

LEXI
 

Hola de nou, espero no fer-me pessada per que la veritat es que no fa gaire que us vaig possar fotos meves,però ja li vaig a la Montse que podia aprofitar i dir-vos que aquest mes fa 5 anys que estem juntes,però, es clar com que està una mica despistadeta, no ho va fer, així que perdoneu.

Ahir vaig veure un paquet molt gros de xuxes, son com unes galetetes petites, ummmm, suposo que avui me'n donará, aixxx, ja en ticn ganes.

La veritat es que cada dia ens entenem millor. Ahir però vaig anar al veterinari, per possar-me la vacuna anual i fer-me la revissió,em va trobar molt be i una miqueta mes prima, es clar!!!, si no parem de caminar. Tot i que la Marisa que es com es diu la veterinaria, es molt simpàtica, a mi no m'agrada gaire això de que em posin inyeccions.

Be, us deixo una foto de casa de la Pepi, que ahir van passar a saludar-la, com que el vete està molt a prop i algun altre.

Un forta llepadeta i rascadetes per a tots i sobretot pels amics de les gàbies.

Lexi.

comentarios

 1. por: Carme - 01-02-2013
  1  

  Feliç aniversari!

  Quins cinc anys més ben aprofitats! Tan per a tu com per a la Montse.
  Us desitjo que en passeu molts més i que n'aprofiteu cada un dels moments.
  Rascadetes carinyoses!
 2. por: Esther - 05-02-2013
  2  

  FELICITAAAAATS!

  A totes dues, perquè totes dues els heu ben aprofitat, aquests cinc anys. Es una alegria, i us desitgem que sigueu tan felices com us mereixeu, que ja serà prou.
  Una abraçada ben forta i molts molinets de cua de la Bonnie, i ensumades dels gatons (d'aqui no passen, de moment, fins que hi hagi més confiança).

Listado de seguimientos